Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Symposium De wijkverpleegkundige en het sociale wijkteam

Kom naar het Symposium ‘De wijkverpleegkundige en het sociale wijkteam’ van In voor zorg!

Onder invloed van de Wmo 2015 krijgt de wijkverpleegkundige straks een centrale positie in de zorg voor mensen thuis. Samen met de huisarts vormt zij de toegang tot professionele zorg. In veel gemeenten maakt de wijkverpleegkundige straks deel uit van sociale wijkteams. Maar hoe ziet dat er dan straks precies uit? Op het symposium De wijkverpleegkundige en het sociale wijkteam hoort u de ervaringen en praktijkvoorbeelden die we tot nu toe al verzamelden.

Wanneer

Donderdag 26 februari 2015 van 12.00 tot 17.00 uur.

Waar

In voor zorg!, Catharijnesingel 47 in Utrecht.

Voor wie

Wijkverpleegkundigen en medewerkers die in een sociaal wijkteam (gaan) werken. En voor professionals die zich bezig houden met beleidsvorming en de implementaties van beleid.

Programma

Jenny Mast, adviseur van Vilans, gaat in op de verkenning wat wijkverpleegkundigen nodig hebben om hun rol en hun positie te versterken. Hoe voorkomt u dat anderen bepalen hoe u uw  werk moet gaan doen en hoe organiseert u uw eigen professionele ruimte.

Meer weten?

Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '326' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten