Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Vilans Wijkexperience

Op basis van het ‘wijkkompas’ bieden we u een interactieve dag aan waarin u kennis kunt halen en brengen.

Januari 2015, de transitie is gestart, wijkgericht werken is het motto. Maar hoe doet u dit nu goed en passend bij de vragen van uw burgers / cliënten / bewoners? Vilans lanceert het ‘wijkkompas’ (een digitaal kennisdocument) waarin methodieken en praktijkvoorbeelden van het wijkgericht werken in staan beschreven. Op basis van het ‘wijkkompas’ bieden we u een interactieve dag aan waarin u kennis kunt halen en brengen.

Afgelopen jaar begeleidde Vilans zes wijkpilots. In alle windstreken zien we sociale wijkteams en andere samenwerkingsvormen ontstaan. Dit is spannend en vaak ingewikkeld, maar het levert ook veel mooie en goede bouwstenen van het ‘wijkkompas’ op. Graag willen we die ervaringen met elkaar delen in de Wijkexperience. Doet u mee?

Wanneer

27 januari 2015 van 09.00 – 17.00 uur.

  • Inloop tussen 09:00-09:30 uur.
  • Netwerkborrel tussen 16:00-17:00 uur.

Waar

CAB-Rondom 90 te Utrecht. Op de locatie is voldoende gelegenheid om uw auto te parkeren. Tevens is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer (slechts 2 minuten lopen vanaf station Utrecht Zuilen).

Voor wie

Zorg- en welzijnsprofessionals die werken in de wijk en professionals van de gemeente die zich bezig houden met wijkgericht werken. 

Wat kunt u verwachten

Alles wat er tot nu toe geleerd is in de zes wijkpilots (Haarlem, Nieuwegein, Laarbeek, Leudal, Weert en Nederweert) gaan we op een inspirerende manier met elkaar delen. Kennis halen en brengen dus. Want wijkgericht werken vraagt veel van gemeenten en zorginstellingen. We leren door te doen, met de voeten in de modder. Vilans helpt daarbij.

Samen maken we de modder toegankelijk door vragen te verhelderen en mee te werken aan toekomstbestendige oplossingen. Zo hopen we uiteindelijk een aantal solide bouwstenen te ontwikkelen waar uzelf en andere gemeenten mee verder kunnen. Het belooft een leuke en interactieve dag te worden.

Kosten

Laatste plekken zijn gratis, vol is vol.

Meer weten?

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '475' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten