Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Innovatie & Onderzoek

Met innovatie en onderzoek helpen wij u de juiste beslissingen te nemen in de veranderende wereld van de langdurende zorg

De hervormingen in de langdurende zorg vragen om vernieuwingen en andere oplossingen. Vilans biedt met onderzoek zicht op wat deze veranderingen voor u betekenen. We helpen u bij het vormgeven van creatieve innovaties waarmee u doeltreffend inspeelt op die veranderingen. Zodat u kwalitatief goede zorg kunt blijven bieden.

Vilans werkt in drie verschillende rollen aan innovatie:

Made by Vilans

De hervormingen in de langdurende zorg brengen allerlei vraagstukken met zich mee. Vilans legt bloot wat nu precies die vraagstukken zijn en ontwikkelt hiervoor de beste oplossing in de vorm van concrete producten, zoals het Ontwikkelingsmodel voor Ketenzorg. Wij werken samen met zowel de praktijk als de wetenschap.

Powered by Vilans

Wij ondersteunen u om uw creatieve idee echt van de grond te krijgen. We zetten hiervoor onze expertise in, ontwikkelen met u mee en bieden u een podium. In ons ‘Vilalab’ faciliteren we voorlopers uit het veld.

Connected by Vilans

U zit met een actueel praktijkprobleem. Benut het landelijk netwerk van Vilans voor state of the art oplossingen. Ons netwerk bestaat uit creatieve denkers en doeners om samen actuele praktijkproblemen op te lossen. 

Wij denken graag met u mee in een adviesgesprek of presentatie. Maar denkt u ook aan event, studietrip, themasessie of creatieve inspiratiesessie in uw organisatie.

Onderzoek

Wij onderzoeken het antwoord op uw vraag, vanuit een onafhankelijke positie. Onze wetenschappelijk opgeleide medewerkers hebben ervaring met diverse onderzoeksmethoden. We weten wat er op de werkvloer speelt, maar ook wat de zorgen en vragen van management en bestuur zijn. En aan welke kennis behoefte is. Daardoor zijn onze onderzoeksresultaten direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk. Onze focus ligt op praktijkgericht en toegepast onderzoek. 

Vilans is uw objectieve partner op het gebied van praktijkgericht onderzoek. Bekijk ook het thema Innovatie & onderzoek voor meer informatie.

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten