Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Jaarverslag

Hoe zorgden we er in 2016 voor dat zorg beter werkt?

Betaalbare zorg willen we allemaal. Maar hoe sluit u met beperkte middelen goed aan bij wensen en behoeften van cliënten? Hoe geven we hen ondersteuning die echt bij ze past, zonder in te boeten aan efficiëntie? Dat is de uitdaging waar we in de zorg voor staan. In 2016 hielpen we meer dan 650 zorgorganisaties deze uitdaging vorm te geven.

Samen met partners, stakeholders, zorgprofessionals en cliënten maakten we het verschil voor mensen die langdurende zorg nodig hebben. Op veel manieren, op veel momenten en voor veel mensen. Daar zijn we trots op. In ons jaarverslag over 2016 leest u wat we met elkaar hebben bereikt.

jaarverslag 2016

Richting geven in technologische ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen kunnen een grote bijdrage leveren aan kwaliteit en efficiëntie in de zorg. Maar er is zo veel te kiezen, dat organisaties soms door de bomen het bos niet meer zien. Met het project ‘Technologische toekomst van de zorg’ faciliteren we een verkenningstocht langs de mogelijkheden. We geven inzicht in welke oplossingen een goede aanvulling zijn voor een organisatie en welke niet. Ook ontwikkelden we een mooi kompas om de kwaliteit van organisaties te meten: de KwaliteitWijzer.

Lees het Vilans Jaarverslag 2016

Doel: mens voelen

Een samenleving waarin ieder mens het leven kan leiden dat hij wenst. Waarin hij keuzes kan maken die daarbij passen. Dat is ons doel. Wij willen dat mensen met een ziekte of beperking zich in de eerste plaats mens voelen. Dat zij het leven leiden dat zij wensen, zoveel als mogelijk. Vanuit die visie richten we ons werk in, stellen we onze prioriteiten en versterken we onze competenties. De komende jaren gaan we door met het verschil maken. Zorgprofessionals helpen betere zorg te bieden aan hun cliënten: dat is wat ons drijft. Samen zorgen we voor zorg die beter werkt.

 

Lees de volledige versie van ons jaarverslag.

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+
Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten