Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Download het gratis co-creatie eHealthboek

Het eHealthbook is met 250 co-auteurs in 9 maanden, in een unieke co-creatie, tot stand gekomen.

Het eHealthbook is met 250 co-auteurs in 9 maanden, in een unieke co-creatie, tot stand gekomen. Vilans-adviseurs Floor de Jong en Yvonne de Jong schreven in samenwerking met Brechtje Walburgh-Schmidt van Movisie het hoofdstuk ‘eHealth in een zorgende samenleving’ dat over mantelzorg gaat. Dit hoofdstuk begint op pagina 147.

Integrale benadering van eHealth 

In het gratis e-book wordt de theorie en praktijk met betrekking tot eHealth vanuit verschillende perspectieven beschreven. Wat is het? Waar liggen kansen en bedreigingen? Wat zijn lessons learned en mogelijkheden om te versnellen? Welke randvoorwaarden moeten worden ingevuld om te komen tot grootschalige implementatie en wat zijn interessante eHealth-innovaties?

Positief prikkelen

Met dit co-creatie eHealthboek willen circa 250 co-auteurs iedereen in de zorg op een positieve wijze prikkelen om te komen tot verandering met behulp van eHealth. De komende jaren staat het zorgsysteem flink onder druk. Er zijn fundamentele wijzigingen van het zorgstelsel nodig en eHealth kan hierin een positieve bijdrage leveren. Want volgens de initiatiefnemers en de 250 co-auteurs kan eHealth de kwaliteit van zorg verbeteren en tegelijk de kosten beperken.

Download het co-creatie eHealthboek.

Mocht het downloaden niet goed lukken dan kunt u een mail sturen naar zorginnovatieboek@gmail.com. Het boek wordt dan via de mail verstuurd.

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '364' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten