Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Kennisdeling integrale zorg met Baltische landen

Integrale zorg is niet alleen in West-Europa een belangrijk vraagstuk, maar ook in de Baltische landen Estland, Letland en Litouwen.

Vilans-expert Mirella Minkman, gepromoveerd op integrale zorg en samenwerkingsvraagstukken, deelde Nederlandse ervaringen en kennis rondom integrale zorg met Baltische landen tijdens een Policy Dialogue in Vilnius.

Policy Dialogue voor kennisuitwisseling integrale zorg

Integrale zorg is niet alleen in West-Europa een belangrijk vraagstuk. Ook in de Baltische landen Estland, Letland en Litouwen is dit actueel. Om de kennis over integrale zorg bijeen te brengen organiseerde de WHO (World Health Organisation) en de European Observatory on Health Systems and Policy, een Policy Dialogue met de ministeries en beslissers van deze 3 landen. Minkman was uitgenodigd om de Nederlandse kennis en ervaringen in te brengen.

Belang van kennisuitwisseling integrale zorg

Minkman: "Kennisuitwisseling is heel belangrijk. Integrale zorg is wereldwijd een vraagstuk en ondanks dat de kaders anders zijn in de Baltische landen, zijn hun vraagstukken herkenbaar. Op een aantal terreinen is men minder ver, maar van de manier waarop ze de ICT voor zich laten werken kunnen wij weer leren."

Onderwerpen tijdens de Policy Dialogue

Gedurende de tweedaagse meeting stonden thema’s als de implementatie en innovatie van integrale zorg en het gebruik van technologie in integrale zorg centraal.

Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '273' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten