Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Kennisplein NAH migreert naar andere kennispleinen

Door deze integratie krijgt NAH een groter bereik bij zorgprofessionals.

Het kennisplein NAH (Niet-aangeboren hersenletsel) is geïntegreerd in andere kennispleinen. De website Kennispleinnah.nl is hierdoor niet meer actief. De content die op deze website stond is grotendeels overgegaan naar de kennispleinen Gehandicaptensector en Zorg voor Beter.

Groter bereik

Door deze integratie krijgt NAH een groter bereik bij zorgprofessionals en sluit deze qua taal en inhoud beter aan bij professionals in verschillende sectoren, zoals de gehandicaptenzorg, verpleeg- en verzorgingshuizen en de thuiszorg.

NAH is op de kennispleinen Gehandicaptensector en Zorg voor Beter te vinden als thema met good practices, tools waarmee u direct aan de slag kunt, verdiepende informatie en verhalen uit de praktijk.

Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '372' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten