Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Kortingsbon voor boek ‘Zo werkt de zorg in Nederland’

Op 28 november 2014 komt het boek ‘Zo werkt de zorg in Nederland - Kaartenboek Gezondheidszorg - editie 2015’ uit.

Op 28 november 2014 komt het boek ‘Zo werkt de zorg in Nederland - Kaartenboek Gezondheidszorg - editie 2015’ uit. Vilans komt relaties tegemoet met een kortingsbon ter waarde van € 7,50. Het boek beschrijft hoe wetgeving en bekostiging van de zorg werken. Vilans was betrokken bij de ontwikkeling van het boek en het initiatief komt van De Argumentenfabriek en VvAA.

Uitleg over zorgstelsel

In ‘Zo werkt de zorg in Nederland’ staat onder andere welke wetten de basis van het Nederlands zorgstelsel vormen, wat is vastgelegd voor zorgverzekeraars en hoe geldstromen lopen in de curatieve zorg. Het boek bevat duidelijke afbeeldingen, aantrekkelijke vormgeving en bondige teksten die antwoord geven op vragen over het zorgstelsel.

Kortingsbon geldt niet bij online bestelling

Het boek is vanaf 29 november overal verkrijgbaar. De bon geldt alleen bij het kopen van het boek in een boekenwinkel en dus niet voor online bestellingen. Print de kortingsbon uit en lever deze in bij een boekhandel.

Het boek is ook online verkrijgbaar bij Bol, Managementboek en De Argumentenfabriek.

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '393' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten