Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Leermateriaal project 'Gastvrij in de zorg' nu beschikbaar!

Kom naar de feestelijke presentatie van het leermateriaal of neem alvast een kijkje

Het Leermateriaal dat is ontwikkeld in het project 'Gastvrij in de zorg', is nu beschikbaar. Dit project werd gestart door bureau De professionele mens, Vilans, LOC en stichting Leerstation en werd uitgevoerd in samenwerking met zorginstellingen Hanzeheerd, Bachten Dieke en Vremdieke.

Project 'Gastvrij in de zorg'

Het project 'Gastvrij in de zorg' beoogde het verbeteren van de gastvrijheid in een zorginstelling. Hiervoor hebben de initiatiefnemers een doe-het-zelf-pakket ontwikkeld, dat bestaat uit een aantal digitale leermodules en fysieke bijeenkomsten. Hiermee kunnen cliëntenraden en medewerkers van ouderenzorgorganisaties een verbetertraject van 1 jaar doorlopen om zo de gastvrijheid in hun organisatie te verbeteren. Belangrijke bijdragen kwamen van LOC Zeggenschap in de Zorg, sTimul, Vilans en Blauw.

Feestelijke presentatie van het leermateriaal

Het leermateriaal biedt handvatten om de zorg zó in te richten dat bewoners en hun familie zich gehoord en gezien voelen. De toetsvragen geven stof tot nadenken over wat gastvrije zorg inhoudt in de eigen organisatie en nodigen uit om hierover vervolgens in gesprek te gaan.

Op 23 september en 16 oktober wordt het leermateriaal 'Gastvrij in de Zorg' feestelijk gepresenteerd. Dit gebeurt bij de organisaties die hebben meegedaan aan de ontwikkeling van het materiaal, in Hattem (bij Zwolle) en Hoek (bij Terneuzen). U bent van harte welkom!

Meld u tijdig aan

Wilt u een presentatie bijwonen? Deelname is gratis, maar meld u tijdig aan: deelname gaat op volgorde van aanmelden.

Neem hier alvast een kijkje in de module.

Terug naar nieuws

 

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+
Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten