Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Mantelzorgers gezocht voor bijeenkomst op 13 oktober

Het doel is de samenwerking tussen beroepskrachten en mantelzorgers te verbeteren.

Vilans en Movisie organiseren op 13 oktober een bijeenkomst om mantelzorgers te informeren over ‘In voor Mantelzorg’. Met dit programma willen ze de samenwerking tussen beroepskrachten en mantelzorgers verbeteren.

In gesprek met mantelzorgers

Tijdens deze bijeenkomst gaat Vilans met mantelzorgers in gesprek om te inventariseren wat er goed gaat en wat er beter kan in de samenwerking met zorgprofessionals. Hoe verloopt de communicatie en wat is er eventueel nodig om de samenwerking te verbeteren? Daarnaast is Vilans benieuwd naar wat mantelzorgers wellicht zelf nodig hebben om beter samen te werken of om ondersteuning te vragen.

Meer informatie en aanmelding

Heeft u ervaring als mantelzorger en heeft u tijd en zin om op een proactieve wijze hierin een bijdrage te leveren? Of kent u vanuit uw beroep mantelzorgers die de bijeenkomst als nuttig kunnen ervaren? Bekijk de uitnodiging en meld u snel aan of tip de juiste persoon.

Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp
Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten