Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Praktische tool om de Wet langdurige zorg te implementeren

Hoe ver bent u met de implementatie van de Wlz?

Wat betekent de implementatie van de Wlz voor uw cliënten, medewerkers en organisatie? Vilans helpt (zorg)organisaties en professionals bij de transitie in de langdurende zorg. Graag komen we deze maand bij u langs om van gedachten te wisselen en een handige tijdlijn in te vullen. Zo maken we inzichtelijk wat de wetswijziging voor u betekent, welke stappen u al hebt gezet en welke u nog moet zetten.

Aansluiten op uw behoeften

Door dit samen te doen evalueren wij hoe u de wijzigingen aanpakt en waar u tegenaan loopt of denkt te gaan lopen. U leert hoe u deze praktische tool verder kunt inzetten bij het implementeren. Met de kennis die we tijdens de gesprekken vergaren willen we producten en diensten ontwikkelen die aansluiten op uw behoeften.

Resultaten delen

De uitkomsten van onze bezoeken delen we tijdens een expertmeeting op 8 december. We vertellen meer over onze ervaringen en de best practices uit het veld. Met de deelnemers houden we een brainstorm over producten en diensten die u in het overgangsjaar kunnen helpen. Deelname is uiteraard vrijblijvend. U ontvangt in ieder geval de uitkomsten, ook als u niet aan deze bijeenkomst deelneemt.

Wij hopen van harte dat we u helpen met dit instrument en dat u uw kennis met ons wil delen. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met uw gegevens om en zullen ze, waar nodig, geanonimiseerd worden.

Praktische informatie

Duur gesprek: 60 minuten
Met wie: Bestuurder of (locatie)manager bezig met de Wlz
Wanneer: November 2014
Waar: In uw organisatie
Resultaten bekend: December 2014
Kosten: gratis

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '280' in onderstaand controle veld.

1 reactie geplaatst
  • Pieter de Jong

    schreef op 19 nov 2014

    Beste mensen,

    ik zou meer over dit evaluatie aanbod willen weten. Wat is het programma en uit welke onderdelen bestaat de evaluatie. De link naar de tijdlijn biedt mij geen informatie. Ik probeer al enkele dagen in contact te komen over deze vragen met dhr. de Vreede, maar dit wil niet lukken.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten