Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Word ambassadeur van In voor Mantelzorg!

Help als ambassadeur de samenwerking tussen beroepskrachten en mantelzorgers te versterken!

Werkt u in de zorg? Meld u dan aan als ambassadeur voor In voor Mantelzorg. Zo helpt u de samenwerking tussen beroepskrachten en mantelzorgers te versterken én biedt u zorg en ondersteuning aan die mensen die dat nodig hebben. Bovendien maakt u úw eigen organisatie ‘In voor Mantelzorg’.

Ik Ben InvoorMantelzorg

Op de speciale website Ik ben In voor Mantelzorg kunnen ambassadeurs zich nu aanmelden. Hier vinden ze ook handige tools en tips die ambassadeurs kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld e-mailkaartjes om te sturen aan mantelzorgers op 10 november, de Dag van de Mantelzorg. En een digitale samenwerkingstest, om zelf te gebruiken of te delen met collega’s. Wie ervaringen wil uitwisselen met anderen kan ook lid worden van de speciale Facebook-groep. Hier kunnen zowel zorgmedewerkers als mantelzorgers hun verhalen kwijt.

Gratis bijeenkomst voor ambassadeurs

Op vrijdag 3 oktober zijn ambassadeurs van In voor Mantelzorg welkom op de gratis bijeenkomst in de Jaarbeurs in Utrecht. In het speciale Ambassadeurscafé kunnen zij ideeën opdoen, advies vragen en ervaringen uitwisselen. Meld u snel aan voor deze bijeenkomst, want er is beperkt plaats.

In voor mantelzorg

De campagne Ik ben In voor Mantelzorg is een onderdeel van het programma In voor Mantelzorg. Bij deze campagne zijn Mezzo en V&VN betrokken. In voor Mantelzorg is een programma van Movisie en Vilans en is gericht op zorgorganisaties die de ondersteuning aan en samenwerking met mantelzorgers willen verbeteren. Het programma wordt gefinancierd door het ministerie van VWS.

Meld u aan als ambassadeur

Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '405' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten