Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Do’s en don’ts van eHealth-toepassingen

Wat zijn nu de problemen en knelpunten die grootschalige implementatie van eHealth in de weg staan?

Bewezen succesvolle eHealth-toepassingen blijven maar al te vaak ‘op de plank’ liggen. Ze worden na de pilotfase niet geïmplementeerd of opgeschaald. Inzichten en ervaringen worden maar weinig gedeeld. Wat zijn nu de problemen en knelpunten die grootschalige implementatie van eHealth in de weg staan? Lees de do’s en don’ts van eHealth-toepassingen in deze interactieve publicatie, het eindproduct van de Werkplaats eHealth.

Do’s en don’ts van eHealth-toepassingen

Implementatie eHealth

Experts uit de Werkplaats eHealth hebben zich sinds september 2015 gebogen over de vraag welke knelpunten ervoor zorgen dat grootschalige implementatie van eHealth-toepassingen stuklopen. De stappen die de experts tijdens de werkplaats hebben gezet, opgedane inzichten, koppeling met de geraadpleegde literatuur en gebruikte tools zijn in de publicatie verzameld.

Oh is dat eHealth

Naast de ontwikkeling van de publicatie, startten de experts uit de Werkplaats eHealth in april 2016 het initiatief ‘Oh is dat eHealth'.  Het doel van dit initiatief is mensen bewust te maken van de mogelijkheden van eHealth in de zorg, om uiteindelijk online behandelen onderdeel te laten zijn van elk zorgarrangement. Video’s zijn nog steeds welkom. 

Werkplaats eHealth

De Werkplaats eHealth is gestart in september 2015 met het doel kennis uit onder andere de ZonMw-projecten rondom eHealth te verzamelen, te bundelen en generiek te maken. Het gaat hierbij om kennis over de implementatie van eHealth-toepassingen die gericht zijn op cliëntondersteuning in het kader van gezondheidsbevordering. De werkplaats eHealth richt zich op de vraag: hoe kunnen we goede implementatie en opschaling van eHealth realiseren?

Auteur(s) Sandra Suijkerbuijk, Doortje Boshuizen
Jaar Juli 2016
Vorm Pdf-bestand
Download pdf-bestand
Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '854' in onderstaand controle veld.

Andere gerelateerde publicaties

publicatie

Whitepaper - Inzicht in leefpatroon met leefstijlmonitoring

Lees publicatie
publicatie

Resultaten onderzoek alternatieven sleutelkluizen

Lees publicatie
publicatie

Met eHealth zorgen dat zorg beter werkt

Lees publicatie
publicatie

Verkenning leefstijlmonitoring in de gehandicaptensector

Lees publicatie
Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten