Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Annelies Versteegden

Voorzitter raad van bestuur

Annelies  Versteegden

'De langdurende zorg is een markt die ertoe doet'

De druk op de organisaties in de langdurige zorg is groot. Veranderingen stapelen zich op. Tegelijkertijd is er de ambitie om betaalbare kwalitatieve zorg te blijven leveren. Zorgprofessionals en zorgorganisaties kunnen en moeten anders gaan werken.

Het is mijn passie om met de kennis en ervaring van Vilans, organisaties te helpen en zo maatschappelijke impact te realiseren. Door te snappen waar hun behoeftes liggen en wat er leeft. 

Nog zichtbaarder

De langdurende zorg slimmer organiseren en continu vernieuwen is essentieel in de transitie. Weten wat een organisatie zelf kan doen en wat in samenwerking met andere partijen. Mijn ambitie is het nog zichtbaarder maken van het werk van Vilans en alle betrokken partners. Het delen van kennis, inzicht verschaffen in kwaliteit van de zorg, faciliteren van het delen van best practices: dit zijn slechts enkele voorbeelden die leiden tot een verhoogde kwaliteit en effectiviteit.

Wapenfeiten van Annelies Versteegden

  • Legt in haar werk de combinatie tussen kennis van organisaties, verandermanagement, resultaatgericht werken en procesefficiency.
  • Heeft brede ervaring met (programma)management, samenwerkingen, reorganisaties en procesverbeteringen in de zorgmarkt
  • Was bij PwC verantwoordelijk voor adviesdienstverlening richting de zorgverzekeraarsmarkt en legde de verbinding tussen de kennis van de zorgmarkt en de verzekeraarsmarkt.

Artikelen en publicaties van Annelies Versteegden

Hoe zorgden we er in 2015 voor dat zorg beter werkt?

Lees publicatie

Tiener Jasmijn woont samen met mensen met een verstandelijke beperking

Lees publicatie

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten