Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Elmer Mulder

Voorzitter raad van toezicht

Elmer  Mulder

Elmer Mulder is sinds maart 2015 voorzitter van de raad van toezicht van Vilans. De raad van toezicht houdt toezicht op de realisatie van de doelen van Vilans. De leden bewaken met kunde vanuit eigen perspectief en ervaring het maatschappelijk belang.

Elmer Mulder: ā€œKennisontwikkeling en -verspreiding vormt de motor voor innovaties in de (langdurende) zorg. Vilans levert hieraan een belangrijke bijdrage."

Elmer Mulder heeft ruime ervaring

Elmer Mulder (1950) heeft omvangrijke ervaring opgedaan als eindverantwoordelijk bestuurder en toezichthouder in de curatieve zorg. Hij was onder andere actief bij het Reinier de Graaf Gasthuis en VUmc in combinatie met landelijke functies, zoals voorzitter NFU, brancheoverleg Zorg, Nederlands Huisartsen Genootschap en College Zorgopleidingen.

Momenteel is hij actief in toezicht (vice- voorzitter raad van toezicht Reinier Haga Groep, bestuur Nieuwe Kerk te Amsterdam) en strategische advisering en coaching. Elmer Mulder is tevens bestuurslid Stichting Greenleaf Centre for servant leadership Europe.

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten