Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Onderzoek - Cliëntgericht ondersteuningsplan

Ontdek in 1 week hoe uw cliënten en medewerkers het ondersteuningsplan en de werkwijze ervaren. U krijgt advies over verbetermogelijkheden.

Wat we gaan doen

Wij helpen organisaties in de gehandicaptenzorg meer grip te krijgen op de cliëntgerichtheid van hun ondersteuningsplannen

Zorgaanbieders voor mensen met een beperking denken goed na over de systematiek van hun ondersteuningsplan. Voldoet het aan alle wet- en regelgeving? Is de werkwijze ingebed in de werkprocessen en zijn ieders verantwoordelijkheden helder? Is het plan van meerwaarde voor de cliënten en geeft het begeleiders houvast in hun dagelijks werk?

Om daarachter te komen praten we met medewerkers uit verschillende disciplines, cliënten, familieleden en bestuurders. We kijken mee in het proces rond het ondersteuningsplan, in het elektronisch cliëntendossier (ECD) en in uw werkwijze en procedures. De uitkomsten analyseren we en presenteren we aan uw organisatie. Zo weet u wat goed gaat en wat beter kan. Met ons advies kunt u daarna gericht aan de slag, eventueel met onze ondersteuning.

Waarom Vilans

Kenmerkend voor onze aanpak is het werken met als primaire focus de waarde van de ondersteuning voor de cliënt. Hoe vergroot het zijn of haar kwaliteit van leven? Deze aanpak vergroot ook het werkplezier van de medewerkers. Daarnaast hebben we veel expertise over ondersteuningsplannen en de werkwijze. We kennen de wet- en regelgeving over vorm en inhoud en we weten wat daarin verandert. We baseren ons steeds op het meest recente (wetenschappelijk) onderzoek.


Wat het oplevert

Inzicht in de ervaringen van medewerkers uit verschillende disciplines, cliënten, familieleden en bestuurders

Cliëntgericht ondersteuningsplan

U heeft een helder beeld van de cliëntgerichtheid van de systematiek van uw ondersteuningsplannen. U kent de verbetermogelijkheden en u weet hoe u ze kunt benutten. Uw ondersteuningsplannen zijn cliëntgerichter en minder bureaucratisch. Zo vergroot u de meerwaarde voor cliënten en medewerkers.

Wilt u ook gaan werken met cliëntgerichte ondersteuningsplannen?

We maken graag een voorstel op maat voor u

 • Met wie

  Cliënten, begeleiders, familie, gedragsdeskundigen, (para)medici, beleidsmedewerkers en raad van bestuur

 • Interessant voor

  Organisaties in de gehandicaptenzorg

 • Doorlooptijd

  1 week voor gesprekken en meekijken, daarna adviesrapportage

 • Investering

  Tussen de € 6.000,- en € 7.500,-

foto Marjolein Herps

Marjolein Herps

Senior adviseur Ondersteuningsplannen

U mag mij altijd benaderen voor vragen

Makkelijk en snel antwoord op uw vraag

Stel uw vraag online

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten