Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Train-de-trainer - Coaching interne projectleider

Maak uw zorg en ondersteuning blijvend persoonsgericht door coaching en begeleiding van een projectleider binnen uw organisatie

Wat we gaan doen

Wij coachen een door u benoemde interne projectleider

Zorg en ondersteuning bieden die uitgaat van wat ouderen écht nodig hebben, dat is de uitdaging waar zorgorganisaties voor staan. Aansluiten bij hun belevingswereld en hun wensen en behoeften. Persoonsgericht en op maat. Hoe pakt u dat aan?

Wij coachen een door u benoemde interne projectleider die de ontwikkeling naar meer persoonsgerichte zorg in uw organisatie stimuleert en faciliteert. De coaching bestaat uit:

 • Begeleiding in verandermanagement waarin we een gezamenlijk kader voor persoonsgerichte zorg bepalen, draagvlak creëren, bewoners en naasten mede-eigenaar maken van de beoogde verandering en waar gedragsverandering en leren plaatsvinden in de praktijk
 • Ondersteuning in projectmanagement met onderdelen als werken met groepen, meten en evalueren van verbeteringen, denken in en analyseren van werkprocessen
 • Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de belevingswereld van bewoners en naasten, zoeken we voortdurend naar mogelijkheden om hen in het veranderproces te betrekken.

De coaching vindt plaats op locatie, de frequentie bepalen we in overleg met de projectleider en is afhankelijk van ervaring en op welke gebieden hij zich wil ontwikkelen.

Waardigheid en trots

Heeft u zich voor 1 mei 2016 aangemeld voor de extra middelen die het kabinet beschikbaar stelt voor deskundigheidsbevordering van medewerkers en een zinvolle dagbesteding? Wilt u in uw organisatie de deskundigheid op het gebied van persoonsgerichte zorg versterken? We bieden diverse mogelijkheden aan u hierbij te ondersteunen en gaan graag verder met u in gesprek.

Waarom Vilans

Wij hebben onafhankelijke deskundige adviseurs die ervaring hebben met het coachen van projectleiders. Door onze jarenlange ervaring met de implementatie van persoonsgerichte zorg in zorgorganisaties weten we wat nodig is om daadwerkelijk te komen tot verandering. Het voordeel van externe coaching is dat de interne projectleider eindverantwoordelijk is en blijft, ook na afloop van het project. Dit is een belangrijke voorwaarde voor borging van de veranderingen in uw organisatie.


Wat het oplevert

Coaching interne projectleider
 • Een interne projectleider die zijn rol neemt om verandering te faciliteren
 • Een inhoudelijk veranderplan voor de implementatie van persoonsgerichte zorg
 • Een plan van aanpak voor het projectmanagement
 • Inhoudelijke kennisoverdracht over persoonsgerichte zorg (op basis van het huis van persoonsgerichte zorg).
 • Advies over het realiseren van blijvende gedragsverandering bij medewerkers, bewoners en naasten
 • Advies hoe bewoners en naasten mede-eigenaar worden van de verandering
 • Advies over de interne projectstructuur (projectgroep, werkgroep(en))
 • Werkvormen die leiden tot het gewenste resultaat en die u ook kunt benutten voor andere projecten

Wilt u uw zorg persoonsgericht maken?

We helpen u graag

 • Met wie

  Interne projectleider persoonsgerichte zorg

 • Interessant voor

  VVT-instellingen

 • Doorlooptijd

  9 tot 15 maanden

 • Investering

  € 10.000,- tot € 25.000,-

foto Jeroen Havers

Jeroen Havers

Senior adviseur Persoonsgerichte zorg

U mag mij altijd benaderen voor vragen

Makkelijk en snel antwoord op uw vraag

Stel uw vraag online

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten