Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Abonnement - Online Vilans KICK-protocollen

Vilans KICK-protocollen biedt uw medewerkers een stevige basis voor het effectief samenwerken aan veilige en verantwoorde zorg. Zo hebben zij de handen vrij om die zorg te bieden. Een altijd actueel online beschikbaar protocollenbestand bespaart veel tijd en energie. Dat geeft rust. Geen wonder dus dat we onlangs onze 400e abonnee mochten verwelkomen.

Wat we gaan doen

Met onze protocollen kunt u uw zorg beter verantwoorden, naar cliënt en IGZ. U creëert een stevige basis voor samenwerken aan veilige zorg en medewerkers hebben meer tijd voor de cliënt.

Abonnementsmodel

Om ons aanbod op maat, toegankelijk en betaalbaar voor iedereen te maken hanteren we vanaf 1 januari 2018 een gedifferentieerd abonnementsmodel. De basis voor alle organisaties blijft een bestand van 500 protocollen voor voorbehouden, risicovolle en overige handelingen die actueel, practice- en evidence-based zijn. Elke abonnee heeft toegang tot de protocollen via een eigen portaal en krijgt de ondersteuning en service die het beste past bij zijn behoeften en die afhangt van bijvoorbeeld sector en omvang.

Voor een overzicht van onze abonnementen klik hier

Vilans en de branche organisaties hebben een goede relatie en onderschrijven elkaars visie. Ook voor leden van een branche organisatie heeft het nieuwe abonnementsmodel voordelen. Vooral voor kleinere organisaties en ZZP-ers hebben we het abonnementsgeld laag kunnen houden. Daarnaast kunnen zij direct gebruik maken van de deskundigheid en ondersteuning vanuit het Vilans KICK-team en worden er regelmatig activiteiten georganiseerd.

Abonnee worden?

Wij adviseren u graag. Neem dan contact met ons op telefoonnummer tel 06-11437478 of via kick@vilans.nl. Bent u al abonnee, dan ontvangt u 3 maanden voor de datum waarop uw huidige contract is ingegaan, een nieuw contractvoorstel. Mocht u nu al vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer tel 06-11437478 en vragen naar uw eigen Vilans KICK-adviseur. Wanneer u gebruik maakt van de Vilans KICK- protocollen via uw branche organisatie dan kunt u zich rechtstreeks aanmelden via onze website.

Actueel

We houden de protocollen actueel op basis van onderzoeksresultaten, nieuwe richtlijnen, wet- en regelgeving en reacties van gebruikers. Alle zorgprotocollen zijn online beschikbaar.

Lees ook over hoe Vilans KICK-protocollen opleidingen en instellingen helpen de zorg te verbeteren.

Waarom Vilans

Wij ontwikkelen, onderhouden en beheren protocollen sinds 1996. Ruim 400 organisaties in zorg en onderwijs hebben een abonnement. Samen met hen hebben onze medewerkers een schat aan kennis en ervaring opgebouwd en vastgelegd. Zo werken we samen aan veilige en verantwoorde zorg.


Wat het oplevert

Protocollen samen ontwikkelen scheelt veel tijd en menskracht

Abonnement online Vilans KICK-protocollen

Een abonnement op de Vilans KICK-protocollen biedt veel voordelen:

 • Uw protocollenbestand is continu actueel, practice- en evidence-based en juridisch verantwoord en altijd en overal online beschikbaar
 • U beschikt over een eigen gepersonaliseerd protocollenbestand en een Serviceportaal voor abonnementenbeheer
 • De protocollen zijn eenvoudig te benaderen via de gebruiksvriendelijke en krachtige zoekmachine en gemakkelijk te integreren in een ECD of online leeromgeving
 • Samen met andere organisaties denkt u mee over het ontwikkelen en profiteert u van de kennis die er al is (‘wisdom of the crowd’)
 • U bespaart geld: protocollen zelf onderhouden is veel duurder dan een abonnement

Neem een abonnement op de KICK-protocollen

Kies zelf welke protocollen u afneemt

 • Met wie

  Inhoudelijk experts, uitvoerend medewerkers en opleidingsfunctionarissen

 • Interessant voor

  Gehandicaptenzorg, ouderenzorg, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg, ziekenhuizen en onderwijsinstellingen

 • Doorlooptijd

  Het abonnement bestaat uit een doorlopend contract met een minimum van 2 jaar

 • Investering

  Bekijk het overzicht voor de abonnementen van 250 tot 6000 euro

foto Sharron van den Berg

Sharron van den Berg

Adviseur Vilans KICK-protocollen

U mag mij altijd benaderen voor vragen

Geïnteresseerd in de KICK-protocollen?

Onze expert adviseert u over toepassing in uw organisatie.

Meer informatie of direct aanmelden

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten