Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Leernetwerk - Sterker door zelforganiserende teams

Hoe brengt u eigenaarschap, ondernemerschap en teamverantwoordelijkheid bij medewerkers op gang?

Hoe brengt u eigenaarschap, ondernemerschap en teamverantwoordelijkheid bij medewerkers op gang? Welke organisatievorm en veranderaanpak past bij uw organisatie? Hoe heeft en houdt u overzicht en komt u tot actie en hoe monitoren teams en management de resultaten en voortgang?

Zijn dit vragen die bij uw organisatie spelen? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend te praten over de mogelijkheden die wij bieden om uw organisatie te ondersteunen in dit proces.

 • Advisering over de aanpak en werkwijze om zelforganisatie te versterken, vanaf de start tot de implementatie en de borging.
 • Een in-company leernetwerk, voor verschillende groepen medewerkers waar u werkt aan het vergroten en borgen van eigenaarschap en regelruimte in uw organisatie.
 • Het leernetwerk “Sterker door zelforganiserende team”.
  Dit landelijke leernetwerk wordt bij voldoende aanmeldingen 2 keer per jaar opgestart. Het is voor o
  rganisaties in de langdurende zorg die willen starten met zelforganiserende teams of al zijn gestart en ondersteuning wensen bij het vervolg.

U werkt aan het vergroten en borgen van eigenaarschap en regelruimte in uw organisatie, thema’s die onlosmakelijk zijn verbonden met goed ondernemerschap en goed werkgeverschap. Zelf- en samenredzaamheid van de cliënt en het netwerk en kwaliteit van leven met goede zorg staan voorop. We gaan aan de slag met zelforganiseren en de verschillende varianten daarbinnen met meer of minder regelruimte voor medewerkers en teams.

Lucretia Hagenauw

'Doordat je tijdens het leernetwerk met verschillende organisaties kennis en ervaringen uitwisselt, word je alleen maar enthousiaster om verder te gaan met zelforganisatie'

Lucretia Hagenauw
Procesadviseur, De Noorderbrug

zelforganiserende teams programmaleider johan

'Tijdens het leernetwerk heb ik verschillende nieuwe inzichten gekregen in welke wisselende gezichten zelforganisatie kan hebben. Het is voor mij, en onze organisatie een goede kennisbron geweest om de beweging naar meer zelforganiseren te doordenken en om eerste stappen in te zetten.'

Johan Bartels
Programmadirecteur

Waarom Vilans

Wij geloven niet in dé blauwdruk voor zelforganiseren en bieden ondersteuning en advies op maat. Vanuit het landelijke ondersteuningsprogramma In voor zorg! hebben we veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van zelforganiseren. De afgelopen jaren hebben we hierin meer dan 80 zorgorganisaties geadviseerd en begeleid. We werken practice driven & evidence based met het primaire proces als vertrekpunt. Waar dat de zelforganisatie versterkt kunnen we snel verbinding maken met andere zorginhoudelijke thema’s.


Wat bieden wij

Het vergroten en borgen van eigenaarschap en regelruimte in uw organisatie

Leernetwerk - Sterker door zelforganiserende teams

Meer informatie over het leernetwerk
Bekijk de presentatie van de informatiebijeenkomst over het Leernetwerk

 • Coaching voor teams, teamcoaches, managers, ondersteunende diensten en behandelaren.
 • Trainingen en workshops over onderwerpen zoals communicatie, samenwerken, reflectie en feedback, continu verbeteren en effectief vergaderen.

Wilt u sterker worden door zelforganiserende teams?

Neem dan contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken

 • Met wie

  Projectleiders en (programma)managers

 • Interessant voor

  Organisaties in de langdurende zorg die willen starten met zelforganiserende teams of al zijn gestart en ondersteuning wensen bij het vervolg

 • Doorlooptijd

  In overleg

 • Investering

  In overleg

foto Will  Schutte

Will Schutte

Senior adviseur Zorgmedewerker in verandering

U mag mij altijd benaderen voor vragen

Makkelijk en snel antwoord op uw vraag

Stel uw vraag online

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten