Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Samenwerken met Vilans aan vernieuwend online leren

Veranderingen in de zorg vragen om nieuwe competenties van de zorgprofessional. Samen met de zorgpraktijk ontwikkelen we verschillende leeroplossingen, zoals e-learnings, praktijksimulaties, webinars, apps en kennisbundels.

John
’Leren vanuit presentietheorie en de leefwereld van de client’.

Veranderingen in de zorg vragen om nieuwe competenties van de zorgprofessional. Samen met de zorgpraktijk ontwikkelen we verschillende leeroplossingen, zoals e-learnings, praktijksimulaties, webinars, apps en kennisbundels.

Visie op leren en integrale aanpak

Onze visie op leren van sluit aan bij de veranderende eisen. Continu innoveren gaat vooral over continu leren op de werkvloer en gebruikmaken van on the job-ervaringen. De zorgprofessional en zijn team staan in het hart van deze veranderingen. Zij zijn de experts en kunnen leren van elkaars ervaringen.

Belangrijk uitgangspunt is daarbij het 70:20:10-principe. Effectief leren op de werkvloer (informeel leren) is ‘leren door te doen’, reflecteren op ervaringen en door feedback van anderen. Een integrale aanpak waarbij het toepassen in de praktijk de focus is en wat bijdraagt aan de lerende organisatie.

Een unieke samenwerking

We werken met veel zorgorganisaties samen en kennen de praktijk van langdurende zorg als geen ander. Hierdoor komen wij tot goed passende oplossingen die rekening houden met de praktijk van de zorgverlener en inspelen op actuele trends en ontwikkelingen.

Een greep uit ons aanbod:

Risicoapp Webinar E-learing goed in gesprek
   Risicoapp              Webinar  E-learning goed in gesprek

Voor het totaal overzicht van kunt u terecht op vernieuwend online leren.

Het ontwikkelen van online leeroplossingen en trainingen is kostbaar en vraagt veel specifieke expertise. Wij maken het voor u mogelijk om samen met andere organisaties te investeren in innovatieve en effectieve leeroplossingen.

Samenwerken met Vilans kan op verschillende manieren:

  • Samen werken aan productie en distributie van geaccrediteerde vrij toegankelijke e-learningmodules (Locomotion). 
  • Deelname aan het Consortium Innovatief Online Leren.

Waar u ook voor kiest we ontwikkelen producten altijd in co-creatie.

Interesse in mogelijke samenwerking?

Neem contact op

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+
Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten