Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Vernieuwend leren in de zorg

Een combinatie van producten en diensten die leren op de werkplek ondersteunen. Voor en door zorgprofessionals.

Leren en verbeteren

Veranderingen in de zorg vragen om nieuwe competenties van de zorgprofessional. Wij sluiten aan bij uw leer- en verandervragen in de praktijk. Nieuw zijn de teamtrajecten ‘Anders kijken, anders doen’ – hoe doe je dat: persoonsgerichte zorg. Met praktijksimulaties en leren op de werkplek. Neem contact op voor een aanbod op maat!

Samenwerken?

Hoe zorgt u voor goed toegeruste medewerkers? Met Vilans samen werken aan vernieuwend online leren.

Mist u iets?

Ons aanbod is voortdurend in ontwikkeling. We laten ons steeds leiden door de behoeften en de ervaringen van het veld. Mist u een onderwerp? Laat het ons weten!

Samenwerken?

Samenwerken met Vilans betekent een combinatie van kennis van de langdurende zorg en het (online) leren. Daarbij is samenwerken met de praktijk essentieel. Door de krachten te bundelen komen we sneller en eenvoudiger tot resultaat.

Lees verder

Meer weten?

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Wilt u meedoen aan het ontwikkelen, deelnemen aan een pilot, een gebruikerspanel of uw ervaringen met ons delen? We horen het graag!

Laat het ons weten

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten