Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Vilans en Infoland lanceren online KICK-protocollen

Altijd online toegang tot actuele KICK-protocollen

Tijdens de KICK-protocollendag lanceerden Vilans en Infoland het online KICK-protocollenbestand. In mei vond al de pilot plaats met 3 organisaties; de reacties waren zeer positief. Vilans start vanaf nu met de implementatie bij de ruim 350 organisaties in de zorg en het onderwijs die een abonnement hebben op het protocollenbestand. Nienke Eckhardt, projectmanager Vilans: 'Met de overgang naar een online protocollenbestand beschikken onze klanten altijd en overal over continu actuele protocollen, een stevige basis voor veilige zorg.'

Vilans KICK-protocollenbestand

Het protocollenbestand van Vilans bevat circa 500 KICK-protocollen voor voorbehouden, risicovolle en overige handelingen. Infoland voorziet in een documentbeheersysteem en een toegankelijke webportal voor alle KICK-leden.

Door deze samenwerking zijn de KICK-protocollen altijd en overal online beschikbaar voor abonnees waardoor zij beschikken over continu actuele protocollen. Het KICK-portaal beschikt onder andere over een Serviceportaal voor abonnementenbeheer en een gebruiksvriendelijke en krachtige zoekmachine.

Vilans

Samen met het veld ontwikkelt Vilans vernieuwende en praktijkgerichte kennis. We versnellen en verdiepen de processen die nodig zijn om nieuwe kennis en goede voorbeelden met succes in de praktijk door te voeren.

Zo houden we met elkaar de langdurende zorg efficiƫnt, betaalbaar en van goede kwaliteit. We verbeteren daarmee de kwaliteit van leven van mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Vilans zorgt ervoor dat zorg beter werkt.

Infoland

Infoland helpt organisaties hun gehele verbeterproces te optimaliseren. Zowel met specialistische kennis als met software op het gebied van veiligheids- en risicomanagement, auditing, procesmanagement en continu verbeteren in het algemeen. Stap voor stap: van identificeren naar verbeteren en verankeren.

Meer informatie

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '239' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten