Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Onderwijs

De basis voor iedere goede professional ligt in onderwijs

Vroeger was de professional er om te ontzorgen en al het werk uit handen te nemen. Dit is al lang niet meer het geval. De veranderingen in de zorg vragen andere competenties van de professional van morgen en dus ook van onderwijs. Niet meer ‘zorgen voor’, maar ‘zorgen dat’. Wat vraagt dit van onze professionals en hoe kan onderwijs bijdragen aan deze transformatie?

Onderwijs gericht op toekomst

Wij werken nauw samen met zorgorganisaties en kennen daardoor de praktijk van langdurende zorg als geen ander. Hierdoor bieden wij actuele oplossingen die optimaal aansluiten bij de beroepspraktijk. Onderwijs dat zich richt op een goed toegeruste zorgprofessional nu en in de toekomst.

Hoe kunnen we u helpen?

De opleiding van toekomstige zorgprofessionals moet worden afgestemd op de vraag van zorgorganisaties waarbij zorg wordt geleverd waarin de eigen regie van de cliënt centraal staat. Wij zorgen ervoor dat uw studenten goed voorbereid zijn op hun toekomstige beroep. We combineren hiervoor de kennis van langdurende zorg en het (online) leren. Hierin staat de cliënt en zijn netwerk centraal. Wij ontwikkelen samen met zorgprofessionals en sluiten daardoor direct aan op de praktijk. Het resultaat is een mix van leeroplossingen.

Onderwijs en zorg

Lesmateriaal voor mbo en hbo

Onze kennisbundels bevatten actuele informatie en lesmateriaal over verschillende zorgthema’s voor docenten en praktijkbegeleiders op mbo en hbo. De bundels zijn ontwikkeld door het onderwijs en de praktijk samen. Ze helpen docenten bij de voorbereiding van hun les en geven studenten de juiste kennis mee om direct aan de slag te gaan in de praktijk.

Aansluiting van theorie op praktijk met KICK

Zorgprotocollen zorgen voor eenheid in taal en handelen. Zorgprotocollen samen ontwikkelen scheelt veel tijd en menskracht. Wij organiseren dit voor en met zorgorganisaties.

De Vilans KICK-protocollen worden door steeds meer opleidingen gebruikt. Dit maakt het veel makkelijker voor de studenten en leerlingen om te schakelen van theorie naar praktijk. Positief is ook dat leerlingen eenmaal binnen de instelling niet meer hoeven te wennen aan deze manier van werken.

E-learnings

Free Learning is de meest gebruikte website voor en door iedereen in zorg en welzijn die graag leert door middel van een e-learning. Alle Free Learning-modules zijn gratis, voor iedereen en overal toegankelijk. U maakt uw module op uw werkplek of thuis op de bank en u hoeft u niet voor te bereiden. Onze filosofie is dat u het beste leert door vragen te beantwoorden.

LOCOmotion en wij ondersteunen zorgverleners via Free Learning met vrij toegankelijke actuele kennis bij hun dagelijkse, waardevolle werk.

Bekijk dit overzicht van online leeroplossingen

Meer weten?

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Wilt u meedoen aan een pilot, een gebruikerspanel of uw ervaringen met ons delen? We horen het graag!

Neem contact op

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten