Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Zorgverzekeraars

Krijg als zorgverzekeraar meer grip op kwaliteit en kosten

Door de veranderingen in de langdurende zorg krijgt u te maken met complexe vragen. Hoe zorgt u ervoor dat uw klanten zorg op maat krijgen? Dat u zicht houdt op de kwaliteit van de zorgaanbieders? Dat partijen uit de eerste en tweede lijn met elkaar samenwerken? U heeft als zorgverzekeraar daar ervaring mee in de ‘cure’, maar wat betekent dat voor de ‘care’?

Afspraken op uitkomsten

De langdurende zorg brengt een ander perspectief met zich mee. U wilt als zorgverzekeraar afspraken maken op uitkomsten, maar als die uitkomsten niet voor 1 contractpartij maar voor een heel netwerk van zorg- en welzijnsaanbieders gelden, vraagt dat om een andere aanpak. Bovendien welke uitkomsten zijn relevant als ‘de gezondheidszorg’ voor slechts 4 tot 10% invloed heeft op de gezondheid van mensen?

Zorgverzekeraars langdurende zorg

Meer gezondheid, minder kosten

U wilt goede zorg inkopen die bijdraagt aan betere gezondheid tegen lagere kosten. Wij kunnen u daarbij helpen. Samen met u stimuleren en faciliteren we samenwerking tussen de verschillende partijen. Wij helpen u zelfmanagement en klinisch leiderschap te vergroten. Zo krijgt u meer grip op de kwaliteit en de kosten van de zorg die u inkoopt.

Over ons

Wij kennen het speelveld van de langdurende zorg van binnenuit. Door onze jarenlange ervaring hebben we een breed netwerk en weten we wat de veranderingen in de zorg voor de verschillende spelers betekenen.

Neem contact op

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten