Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Functioneel applicatiebeheerder CRM

Wij zoeken een functioneel applicatiebeheerder CRM voor 36 uur per week

Vertaal jij klantvragen gemakkelijk naar ICT- of CRM-oplossingen? Heb je een servicegerichte en proactieve instelling? Ben je communicatief, klantgericht en ondernemend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie

De afdeling Marketing, Informatiemanagement en Communicatie (MIC) profileert zich als dé afdeling die snel en precies de juiste informatie en ondersteuning kan leveren. Vilans heeft een visie op technologie ontwikkeld en gaat op basis daarvan flink investeren in mensen en systemen om haar ambities te verwezenlijken. Momenteel is Archie het CRM systeem dat binnen Vilans wordt gebruikt. Begin 2017 starten we een heroriëntatie op onze CRM processen en de daarbij gebruikte ICT ondersteuning. Mogelijk leidt dat tot de keuze van een ander CRM pakket. De nieuwe functioneel applicatiebeheerder vervult daarin een belangrijke functie.

Wat we zoeken

Natuurlijk heb je de nodige ICT kennis en -ervaring en heb je een groot analytisch vermogen. Je bent een natuurlijke sparringpartner voor collega’s die geen technische achtergrond hebben. Je werkt nauw samen met je direct betrokken collega’s en gebruikt je professionele kennis om te bouwen aan een optimale informatievoorziening voor Vilans. Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent klant- en resultaatgericht.

Je hebt:

 • HBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde ICT-gerelateerde opleiding;
 • aantoonbare werkervaring met CRM-applicaties, bij voorkeur Archie;
 • ervaring met de implementatie van nieuwe CRM processen en systemen;
 • ervaring met het doorgronden van datamodellen en systeeminfrastructuren;
 • ervaring in het lezen van VBA en gedegen kennis van (MS)SQL;
 • expertise in applicaties van Microsoft Office, in het bijzonder Word en Excel 2013;
 • aantoonbare kennis van projectmatig werken - bij voorkeur Prince2 - en goede kennis van changemanagement;
 • vaardigheid in het geven van trainingen en het opstellen en beheren van handleidingen.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren:

 • functioneel applicatiebeheer van onze interne systemen (o.a. Archie CRM) en gekoppelde systemen zoals een mass mailing tool en een formuliereneditor;
 • vertalen van werkprocessen naar oplossingen en deze doorvoeren;
 • selecties schrijven voor rapportages in SQL en koppelingen met externe systemen (SQL server, SOAP) configureren en onderhouden;
 • medewerkers trainen in kleine groepen en tweedelijns support bij gebruikersvragen;
 • contacten onderhouden met externe leveranciers en interne key-users;
 • onderhoud technische documentatie, handleidingen en beschrijving werkprocessen;
 • vormgeven en aanleveren van (management)rapportages, opstellen van investeringsvoorstellen en beheersen van de kosten.

Wat we bieden

De aanstelling is tijdelijk voor de duur van 14 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.809,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal 9 van de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening). Vilans biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8.3%, flexibele werktijden en studiefaciliteiten. Ons kantoor bevindt zich op vijf minuten loopafstand van het Centraal Station Utrecht.

Wie we zijn

Vilans is hét kenniscentrum voor de langdurende zorg. Met publiek geld ontwikkelen, verspreiden en implementeren we kennis voor het hele werkveld. Daarnaast voeren we betaalde opdrachten uit voor zorgaanbieders, zorgverzekeraars, gemeenten en andere organisaties. We hebben dus te maken met verschillende financieringsvormen en uiteenlopende belangen. Maar ons vertrekpunt is steeds hetzelfde: zorgprofessionals versterken zodat zij goede, efficiënte en betaalbare zorg kunnen geven aan ouderen en mensen met een beperking of chronische ziekte. We doen dat samen met professionals, bestuurders, beleidsmakers, managers en cliëntenorganisaties. Bij Vilans werken zo’n 175 medewerkers, de meesten hebben ervaring in de zorg. Je vindt ons op loopafstand van het Centraal Station in Utrecht.

Geïnteresseerd?

We willen snel kunnen schakelen. Voel je je aangesproken? Laat het ons weten! Met inhoudelijke vragen kun je terecht bij Joke Hoogenboom, teamleider informatiemanagement via (06) - 228 101 39. Solliciteren kan met het online sollicitatieformulier. Vergeet niet het vacaturenummer te vermelden: 2816.

Solliciteer

Wij hebben deze vacature in- en extern bekend gemaakt. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.

Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp
Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten