Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Zorgprotocollen voor zorg en onderwijs

Ruim 400 organisaties in zorg en onderwijs hebben een abonnement op ons online KICK-protocollen bestand

Wij ontwikkelen, onderhouden en beheren zorgprotocollen sinds 1996. Ruim 400 organisaties in zorg en onderwijs hebben een abonnement op ons online protocollenbestand met ongeveer 500 protocollen voor voorbehouden, risicovolle en overige handelingen. Samen met hen hebben onze medewerkers een schat aan kennis en ervaring opgebouwd en vastgelegd. Zo werken we samen aan veilige en verantwoorde zorg.

Toegang krijgen tot zorgprotocollen

U kunt op 2 manieren toegang krijgen tot ons online KICK-protocollen bestand waar de zorgprotocollen staan:

1. U kunt zelf een abonnement afsluiten op het online protocollenbestand. Zo beschikt u altijd en overal over protocollen die actueel, evidence en practice based zijn. U ontwikkelt zelf mee en profiteert van de kennis die er al is. Dat scheelt veel tijd en menskracht en helpt u goede zorg te bieden en verantwoorden.

2. Werkt u als ZZP-er voor een organisatie die een abonnement heeft op de online Vilans KICK-protocollen? Mogelijk kunt u met de contactpersoon van de organisatie overleggen hoe u gebruik maakt van hun abonnement. Bekijk de ledenlijst of de organisatie, waar u als ZZP’er voor werkt, een abonnement heeft op de Vilans KICK-protocollen. 

Hoe ziet het KICK-protocollen bestand eruit?

Om een beeld te krijgen van de opbouw van het online KICK-protocollen bestand, kunt u de demo bekijken. Hoe komt u daar?

URL: http://www.vilanskickprotocollen.nl
Gebruikersnaam: Vilans KICK demo klein
Wachtwoord: sleutelbloem123#

Zorgprotocollen voor zorg en onderwijs

Zorgprotocollen.nl overgedragen aan Vilans

Kijk voor meer informatie ook eens op Zorg voor Beter, Kennisplein Gehandicaptensector en Free Learning.

Meer informatie over Vilans KICK-protocollen

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+
Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten