Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Zorgprotocollen.nl krijgt plek bij Vilans

Wij ontwikkelen, onderhouden en beheren zorgprotocollen sinds 1996

De website zorgprotocollen.nl is per 1 oktober 2016 overgedragen aan Vilans, kenniscentrum voor langdurende zorg.

Wij ontwikkelen, onderhouden en beheren zorgprotocollen sinds 1996. Ruim 380 organisaties in zorg en onderwijs hebben een abonnement op ons online protocollenbestand met ongeveer 500 protocollen voor voorbehouden, risicovolle en overige handelingen. Samen met hen hebben onze medewerkers een schat aan kennis en ervaring opgebouwd en vastgelegd. De informatie van zorgprotocollen.nl is ook een waardevolle bron voor onze protocollen. Zo werken we samen aan veilige en verantwoorde zorg.

Wat betekent dit voor u?

Zorgprotocollen.nl is niet meer toegankelijk. Wel kunt u op verschillende andere manieren toegang krijgen tot ons online protocollenbestand:

1. Bent u lid van een brancheorganisatie, bijvoorbeeld ActiZ, BTN, NeVeP, VGVK, SPOT, of maakt u als ZZP’er gebruik van de diensten van bijvoorbeeld SoloPartners of Kiwa? Dan profiteert u van de voordelen van dit lidmaatschap en kunt u mogelijk gebruik maken van het online protocollenbestand. Vraag naar de voorwaarden bij deze organisaties.

2. Werkt u als ZZP-er voor een organisatie die een abonnement heeft op de online Vilans KICK-protocollen? Mogelijk kunt u met de contactpersoon van de organisatie overleggen hoe u gebruik maakt van hun abonnement. Bekijk de ledenlijst of de organisatie, waar u als ZZP’er voor werkt, een abonnement heeft op de Vilans KICK-protocollen. 

3. U kunt zelf een abonnement afsluiten op het online protocollenbestand. Zo beschikt u altijd en overal over protocollen die actueel, evidence en practice based zijn. U ontwikkelt zelf mee en profiteert van de kennis die er al is. Dat scheelt veel tijd en menskracht en helpt u goede zorg te bieden en verantwoorden.

Hoe ziet het online protocollenbestand eruit?

Om een beeld te krijgen van de opbouw van het online protocollenbestand, kunt u de demo bekijken. Hoe komt u daar?

URL: http://www.vilanskickprotocollen.nl
Gebruikersnaam: Vilans KICK demo klein
Wachtwoord: sleutelbloem123#

Zorgprotocollen.nl overgedragen aan Vilans

Zorgprotocollen.nl overgedragen aan Vilans

Kijk voor meer informatie ook eens op Zorg voor Beter, Kennisplein Gehandicaptensector en Free Learning.

Meer informatie over Vilans KICK-protocollen

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+
Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten