Naar hoofdinhoud Naar footer

Bijeenkomst in gesprek over wensen, grenzen en verwachtingen

Datum/tijd

Vrijdag 06 oktober 2023 van 09.30 uur tot 17.30 uur

Wil jij de samenwerking met mantelzorgers, naasten en vrijwilligers (informele zorg) verbeteren? En ben je op zoek naar tips en tricks? Kom dan naar de bijeenkomst op 6 oktober.

Het team van de toekomst bestaat uit formele en informele zorgverleners die gelijkwaardig samenwerken. Dit om goede en passende zorg ook in de toekomst mogelijk te maken. Het is van belang om daar nu al mee te beginnen. Maar hoe ga je het gesprek aan met informele zorgverleners? Wat doe je dan precies anders? En hoe bespreek je wat ieders grenzen en verwachtingen zijn? 

Praktische informatie

  • Datum: vrijdag 6 oktober  
  • Tijd: 9.30 uur tot 17.30 uur
  • Locatie: The Colour Kitchen, Prinses Christinalaan 1, Utrecht
  • Voor wie: medewerkers zorg & welzijn, coördinatoren vrijwilligerswerk in de sectoren verpleeghuiszorg, thuiszorg, gehandicaptenzorg en welzijn
  • Kosten: deelname is kosteloos. Er is plek voor maximaal 100 personen. Kun je toch niet komen? Meld je dan tijdig af, zodat er iemand van de wachtlijst mee kan doen. Bij ‘no show’ zonder afmelding sturen wij een factuur van 80 euro.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze bijeenkomst verbeter je jouw kennis, competenties en vaardigheden in het gelijkwaardig samenwerken met informele zorgverleners. Je krijgt praktische hulpmiddelen aangereikt, waaronder een gesprekstool. We gaan aan de slag met interactief theater, waarbij een ingebrachte casus wordt nagespeeld door acteurs.  

Wat neem je na afloop mee?

  • Praktische handvatten om het gesprek te voeren over wensen, grenzen en verwachtingen. 
  • Handige tools die je gelijk in de praktijk kunt inzetten. 
  • Zin om je opgedane kennis met je collega’s te delen.
  • Nieuwe contacten met wie je ideeën kunt uitwisselen, tijdens en na de bijeenkomst. 

Aanmelden

Wegens grote belangstelling is deze bijeenkomst inmiddels vol. We werken met een wachtlijst. Indien er een plek beschikbaar komt dan nemen wij contact met je op.

Inschrijfformulier bijeenkomst ‘In gesprek over wensen, grenzen en verwachtingen’

Locatie

The Colour Kitchen

Prinses Christinalaan 1

Utrecht

Deel deze pagina via:

Contactpersoon