Naar hoofdinhoud Naar footer

Workshop ‘Denk mee over invloed AI in de zorg’

Datum/tijd

Maandag 23 september 2024 van 09.30 uur tot 12.30 uur

Kosten

Gratis toegang

In de zorg maken we gebruik van almaar geavanceerdere en ‘slimmere’ technologie. We zien een steeds grotere rol van artificiële intelligentie, ofwel AI. Dit biedt vele kansen, maar brengt ook ethische en sociale uitdagingen met zich mee. Bijvoorbeeld op het gebied van privacy, menselijke autonomie, eerlijkheid en vertrouwen. Hoe ga je daar goed mee om? 

Denk mee 

Vanuit Vilans willen we deze ethische uitdagingen van AI erkennen en de care sector ondersteunen om op een bewuste manier met deze ontwikkelingen om te gaan. Daarom zijn wij op zoek naar zorgorganisaties die willen meedenken én stappen willen zetten in de praktijk. 

Wat gaan we doen? 

Tijdens de workshop gaan we met toekomstscenario’s aan de slag. Wat voor consequenties hebben bepaalde innovaties? Samen duiken we ook in de ethische aspecten van geavanceerde technologieëen. Wat speelt er allemaal mee, en welke overwegingen moet je maken? 

Voor wie is deze workshop? 

Deze workshop is voor iedereen die geïnteresseerd is om mee te werken aan stappen in de organisatie. Een mix van rollen binnen de organisatie maakt het juist extra interessant.  

Meld je aan 

Je kunt je aanmelden via de evenemententool: Workshop ‘Denk mee over invloed AI in de zorg’ - OutSite - Standaard

Let op: Inschrijving verloopt via de evenemententool. De eerste keer vragen we je om een account aan te maken. Het kan enkele uren – maximaal één (kantoor)werkdag - duren voor je account geactiveerd is. Na activeren krijg je het verzoek de registratie te voltooien en kun je je inschrijven. Ondervind je problemen tijdens het inschrijven? Mail naar registreren@vilans.nl.

Locatie

Vilans

Churchilllaan 11

Utrecht

Deel deze pagina via:

Stel je vraag aan