Naar hoofdinhoud

Zorgtotaalbeurs

Startdatum

14-06-2022 02:00

Einddatum

16-06-2022 02:00

Van 14 t/m 16 juni 2022 vindt de vakbeurs Zorgtotaal plaats in de Jaarbeurs als onderdeel van Dutch Health Week, het grootste en meest inspirerende evenement voor zorg, gezondheid en life sciences in Utrecht.

Over Zorgtotaal

Hoe kunnen we de transformatie naar een duurzame zorg en gezonde samenleving versnellen? Laat je hierover inspireren op Zorgtotaal, waar je de laatste ontwikkelingen ziet op het gebied van voeding, facilitaire zaken en hulpmiddelen. Op Zorgtotaal zijn ruim 100 exposanten aanwezig en vind je het Healthy Food Park, een ontmoetingsplek waar je netwerkt met vakcollega’s en informatie uitwisselt over duurzaamheid, vitaliteit, gastvrijheid en ‘het nieuwe werken’.

Programma

Tijdens Zorgtotaal kun je drie dagen lang een boeiend en verrassend programma volgen in diverse Case Study Theaters en de Dutch Health Hub Academy. Daarnaast presenteert de Dutch Health Hub een onafhankelijk programma in de Dutch Health Hub Arena. Dagelijks kun je daar interessante sessies door topsprekers bijwonen over het specifieke thema van de dag: duurzaamheid (14 juni), digitale zorg (15 juni) en gezondheid (16 juni). 

Gratis aanmelden 

Bekijk het volledige programma en meld je aan voor gratis toegang via de website. Na registratie heb je ook toegang tot de beurzen Zorg & ICT (14 – 16 juni) en Support (15 – 18 juni) die ook onderdeel zijn van Dutch Health Week.

Type evenement

Op locatie

Locatie

Aanmelden

Aanmelden