Naar hoofdinhoud

Wijzigingenoverzicht MVP in 2022

In Mijn Vilans Protocollen staan ruim 500 protocollen voor risicovolle en voorbehouden handelingen. We kijken voortdurend of de protocollen-database nog volledig is. Soms schrijven we nieuwe protocollen. En soms wijzigt er iets in een protocol, of in de achtergrondinformatie. Daarvoor is het wijzigingenoverzicht.

Vier keer peer jaar maken we een overzicht van alle wijzigingen. Dit overzicht vindt u terug in Mijn Vilans Protocollen. We wijzen u er ook altijd op in deze nieuwsbrief. Dat doen we twee weken van tevoren, zodat u er rekening mee kunt houden.

In 2022 verschijnt het wijzigingenoverzicht op:

Zo schrijven we een Vilans-protocol

Vilans-protocollen worden actueel gehouden op basis van onderzoeksresultaten, nieuwe richtlijnen, wet- en regelgeving en reacties van gebruikers. Aan het schrijven van een Vilans-protocol werken minimaal drie personen. Daarnaast wordt een uitgebreid netwerk van experts geraadpleegd. Benieuwd wat er nog meer komt kijken bij het schrijven van een Vilans-protocol? Bekijk dan onderstaande video.

In 2021 veranderden onze protocollen van naam: KICK-protocollen werden Vilans-protocollen. Vilans-protocollen zijn dezelfde betrouwbare protocollen die u van ons gewend bent, maar dan in een modern jasje.

Deel via

Contactpersoon