Workshop - Digitale Dagbesteding

19 mei 2021 van 15.00-16.30 uur
Online

Op woensdag 19 mei organiseren we een (online) bijeenkomst over digitale dagbesteding. Door de coronacrisis afgelopen jaar is het belang om activiteiten op afstand aan te bieden steeds groter geworden. Hoewel de coronamaatregelen en -gevolgen veelal de directe aanleiding waren voor het opstarten van digitale dagbesteding, is digitale dagbesteding ook voor de langere termijn een waardevolle oplossing.

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
19 mei 2021 van 15.00-16.30 uur
Waar:
Online
Voor wie:
Zorg-, innovatie- en beleidsmedewerkers
Kosten:
Gratis

In deze bijeenkomst hoor je over de verschillende mogelijkheden van digitale dagbesteding. Ook staan we stil bij het gemis aan intimiteit en aanraking bij digitaal contact en hoe we dit contact wellicht een stukje warmer kunnen maken. Daarnaast zullen er vanuit de zorgorganisaties Stichting Aafje, De Zorggroep en Patyna een aantal gastsprekers vertellen over hun initiatieven rond dit thema. Wat hebben zij gedaan? Hoe hebben zij dit aangepakt? Wat waren hun ervaringen? Hoe denken zij na over de toekomst? Graag gaan we ook met jullie in gesprek over de kansen en uitdagingen rond dit thema.

Aanmelden

Nieuwsgierig? Meld u dan aan! Op basis van uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging van deelname en op de dag zelf ontvangt u de link om deel te kunnen nemen. Schrijf u snel in, voor deze bijeenkomst geldt een maximumaantal deelnemers.

Meer informatie? Neem contact op met:

MinkeOnderzoeker eHealth
Minke
ter Stal
Onderzoeker eHealth m.terstal@vilans.nl 06 29 32 13 94
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl