Bootcamp eHealth in de thuiszorg

28 oktober 2016
Utrecht, exacte locatie volgt

Met de toename van zorgtechnologie verandert de rol van thuiszorgorganisaties. Dagelijks komen er vragen van thuiszorgmedewerkers en cliënten hoe om te gaan met technologie. Met welke leveranciers gaat u in zee? Hoe gaat u als organisatie om met cliënten die zelf technologie aandragen? Hoe gaat dat in de toekomst waarbij de rol van technologie alleen maar toeneemt? In deze bootcamp werken we in een intensief traject aan het eHealth proof maken van uw organisatie.

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
28 oktober 2016
Waar:
Utrecht, exacte locatie volgt
Kosten:
De kosten bedragen € 8.000,- voor 4 personen per organisatie. Abonnees van Kenniscirkel Domotica ontvangen een korting van € 1.100,- en betalen € 6.900,- voor 4 personen per organisatie.

Bootcamp eHealth in de thuiszorgInhoud

Bootcamp eHealth in de thuiszorg

Tijdens de bootcamp ‘eHealth in de thuiszorg’ praten we u niet alleen bij over de meest actuele technologische mogelijkheden, ook gaat u met collega’s aan de slag met eigen uitdagingen en kansen en leert u van andere thuiszorgorganisaties. De bootcamp is vooral praktisch ingericht, we werken naar een concreet resultaat voor uw organisatie op basis van uw eigen input. Centraal staat het krijgen van inzicht in uw eigen situatie en het maken van duurzame keuzes.

De bootcamp bestaat uit 2 masterclasses en een dagdeel afsluiting (generiek):

Het traject start met 2 masterclasses waarin u in een razend tempo de nodige kennis opdoet over eHealth om een passende keuze te maken en een veranderstrategie te formuleren. Vervolgens gaat u projectmatig aan de slag met de implementatie van eHealth bij u op locatie. Wij ondersteunen u daarbij, deels op locatie. Na afloop van het traject komen alle deelnemende organisaties nog een keer bijeen om de lessons learned met elkaar te delen. Qua planning ziet het half jaar er zo uit:

  • Oktober 2016 - Masterclass eHealth wordt health
  • November 2016 - Masterclass Wet- en regelgeving en ethiek
  • November 2016 tot Januari 2017 - Implementatie op locatie
  • Januari 2017 - Plenaire afsluiting (lessons learned)

Lees meer informatie over de inhoud van het programma

Waarom Vilans?

Wij zijn een onafhankelijk kenniscentrum. Wij laten ons steeds leiden door de klantvraag en de behoefte van de eindgebruiker. Onze adviseurs zijn deskundig op inhoud en proces. Zij hebben veel expertise op het gebied van onder andere eHealth, innovatie, projectmanagement en veranderkunde. In deze bootcamp profiteert u met uw team optimaal van onze ervaring en expertise.

Meer informatie over eHealth

Meer informatie? Neem contact op met:

JohanSenior adviseur
Johan
Vesseur
Senior adviseur j.vesseur@vilans.nl 06 11 06 05 73
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl