Congres - Positieve Gezondheid in de praktijk

5 november 2019
Hart van Vathorst in Amersfoort

Bent u betrokken bij de zorg en ondersteuning voor cliënten én wilt u uw (praktijk)kennis over het gedachtengoed van Positieve Gezondheid verder verdiepen? Reserveer dan uw plek voor het Vilans-iPH congres Positieve Gezondheid in de praktijk op 5 november. Het congres is kleinschalig, maximaal 200 personen. De middag is gericht op kennisuitwisseling en het versterken van het netwerk van personen betrokken bij het verwezenlijken van Positieve Gezondheid in de praktijk.

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
5 november 2019
Waar:
Hart van Vathorst in Amersfoort
Voor wie:
Iedereen die geïnteresseerd is in het in de praktijk toepassen van Positieve Gezondheid, o.a. zorgprofessionals, bestuurders en management zorg- en welzijnsorganisaties, kenniswerkers en beleidsmakers
Kosten:
175 euro

Wissel ideeën uit met inhoudelijke experts als Machteld Huber (voormalig huisarts, grondlegger van het gedachtengoed en oprichter van het Institute for Positive Health (iPH)); Henk Nies (directeur Vilans en bijzonder hoogleraar Organisatie en Beleid van Zorg aan de Vrije Universiteit Amsterdam); Malou Timmers (manager innovatie bij iPH); Marja van Vliet (manager onderzoek bij iPH) en met verschillende zorgorganisaties uit het transformatieprogramma Positieve Gezondheid.

Programma

Doe inspiratie op in een afwisselend programma van workshops en rondetafelgesprekken met experts en wissel ervaringen uit over de uitdagingen, opbrengsten en geleerde lessen in het toepassen van dit inspirerende gezondheidsconcept in de praktijk.

12.00-12.45 uur - Inloop met lunch
12.45-13.45 uur - Plenair programma
13.45-14.00 uur - Wissel/pauze
14.00-15.00 uur - Workshop ronde 1
15.00-15.15 uur - Wissel/pauze
15.15-16.15 uur - Workshop ronde 2
16.15-16.30 uur - Wissel

Bekijk het volledige programma voor het congres Positieve Gezondheid in de praktijk.

Vilans, kennisorganisatie voor de langdurende zorg en het Institute for Positive Health (iPH) zijn partners in het verspreiden en implementeren van het gedachtengoed van Positieve Gezondheid. Het congres wordt georganiseerd door congresbureau De Organisator.

Meer informatie? Neem contact op met:

FemkeSenior Adviseur
Femke
de Wit
Senior Adviseur f.dewit@vilans.nl 06 22 80 97 41
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl