Congres - Praktijk en wetenschap dichter bij elkaar

31 januari 2019
NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1 in Nieuwegein

Zoek het uit! Praktijk en wetenschap dichter bij elkaar brengen. Dat is het thema van het landelijk congres over kennisinfrastructuur in de ouderen- en gehandicaptenzorg op 31 januari 2019 in Nieuwegein. Houd deze datum vast vrij!

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
31 januari 2019
Waar:
NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1 in Nieuwegein
Voor wie:
Zorgprofessionals, onderzoekers, docenten, bestuurders en andere betrokkenen bij en geïnteresseerden in kennisinfrastructuur ouderen- en gehandicaptenzorg
Kosten:
Gratis

Japke-d Bouma als spreker

‘Concepten uitrollen’, ‘trajecten ingaan’, ‘dingen tegen je aanhouden’ en ‘in je kracht staan’. NRC-columnist Japke-d Bouma gruwt van jeukwoorden en schrijft en spreekt daar humoristisch over. Zij is één van de keynote speakers, pardon, themasprekers, op het congres.

Het motto van het congres is praktijk en wetenschap dichter bij elkaar brengen. Taal speelt daarin een belangrijke rol. Japke-d Bouma maakt aan de hand van haar top 10 van zorgjeukwoorden de congresdeelnemers daarvan bewust. Welk jeukwoord mag volgens u niet ontbreken in de top 10? Laat het weten en stuur het in.

Stuur uw zorgjeukwoord in

Programma

In het plenaire deel in de ochtend gaan diverse sprekers - op verrassende wijze - in op onderzoek doen versus de verbinding met de praktijk. In de middag volgt een keur aan workshops; bezoekers hebben de keuze uit vakinhoudelijke lezingen, masterclasses, inspiratiesessies en interactieve vormen. Horen, zien en doen dus.

Design Thinking

Tijdens het congres laat Vilans-onderzoeker Sandra Suijkerbuijk in haar masterclass Design Thinking creatieve methodieken zien en hoe je met design thinking complexe vraagstukken kunt oplossen. Bekijk de video.

Slimmer samenwerken

Netwerker Koen Janssen vertelt je tijdens het congres alles over hoe je slimmer kunt samenwerken en hoe we al met elkaar zijn verbonden. Bekijk de video.

Meer informatie? Neem contact op met:

KarlijnSenior adviseur kennispleinen
Karlijn
Kwint
Senior adviseur kennispleinen k.kwint@vilans.nl 06 15 55 15 78
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl