Congres - Regiotour Verwonder en verbeter

26 september 2019
De Nieuwe Kolk, Weiersstraat 1 in Assen

De ouderenzorg en gehandicaptensector kunnen veel van elkaar leren. Kom dat ontdekken tijdens de regiotour Zoek het uit!, georganiseerd door UNO-UMCG en Vilans om kennis in deze werkvelden beter vindbaar en toepasbaar te maken en praktijk en wetenschap dichter bij elkaar te brengen.

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
26 september 2019
Waar:
De Nieuwe Kolk, Weiersstraat 1 in Assen
Voor wie:
Zorgprofessionals, onderzoekers, docenten en bestuurders
Kosten:
Gratis

Tijdens diverse workshops krijgt u een inkijkje in hoe onderzoek en praktijk met elkaar zijn verbonden. U leert onder meer over het herkennen van pijn bij mensen die dat zelf niet (meer) kunnen aangeven, het tegengaan van onjuist gebruik van psychofarmaca, de mogelijkheden van moreel beraad, de inzet van ervaringsdeskundigheid en hoe u zélf kennis kunt overdragen. Alle workshops worden in ronde 1 en 2 gegeven. U maakt bij aankomst uw keuze kenbaar.

Programma

12.30 uur - Inloop met lunch
13.00 uur - Welkom door dr. Sytse Zuidema, voorzitter UNO-UMCG, hoogleraar ouderengeneeskunde en dementie, Mieke Draijer, specialist ouderengeneeskunde en directeur Medische Zaken Alliade: Kennismaken en kennis maken met ouderenzorg en gehandicaptensector. Wat kunnen we van elkaar leren?

13.40 uur - Workshopronde 1
14.40 uur - Pauze en netwerken
15.15 uur - Workshopronde 2
16.15 uur - Borrel en afsluiting

Het congres is bedoeld voor zorgprofessionals, onderzoekers, docenten, bestuurders en andere betrokkenen bij en geïnteresseerden in de kennisinfrastructuur voor de ouderen- en gehandicaptenzorg. Accreditatie is aangevraagd bij V&VN.

Meer weten over kennis delen? 

Meer informatie? Neem contact op met:

Jan WillemSenior communicatieadviseur
Jan Willem
Bloemen
Senior communicatieadviseur j.bloemen@vilans.nl 06 15 14 99 07
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl