Congres - Toekomst van zorgvastgoed

8 april 2020
Van der Valk Hotel Breukelen, Stationsweg 91 in Breukelen

Er zijn zo’n 1000 nieuwe zorglocaties nodig om de huidige tekorten en wachtlijsten voor seniorenhuisvesting aan te pakken, berekende CBRE. Wat is de toekomst van vastgoed in de zorg? Welke concepten zijn betaalbaar en toekomstbestendig? En wat willen zorgaanbieders?  

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
8 april 2020
Waar:
Van der Valk Hotel Breukelen, Stationsweg 91 in Breukelen
Voor wie:
Gemeenten, zorgorganisaties, woningcorporaties, vastgoedbeleggers, financiers, (her)ontwikkelaars/bouwers, vastgoedmanagementbedrijven, onderhoudsbedrijven, installateurs, adviseurs
Kosten:
395 euro excl. BTW

Leer op deze middag welke ontwikkelingen zorgorganisaties en beleggers de komende jaren verwachten. Waar de kansen liggen. Krijg praktische tips mee waar u echt wat aan hebt. Deze middag is een ontmoetingsplatform voor zorgaanbieders, -huisvesters, gemeenten en investeerders.

Vilans-adviseur Johan van der Leeuw gaat tijdens deze bijeenkomst in op vernieuwende concepten. Hoe kan technologie helpen om gebouwen slimmer te maken of om minder personeel nodig te hebben? En hoe zijn deze ontwikkelingen toe te passen in de woon/zorgmarkt?

Aanmelden

Stuur een mail met daarin uw gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. 'Zorgvastgoed'. Vergeet niet uw contactgegevens te vermelden. De kosten voor deze dag bedragen 395 euro excl. btw voor niet-abonnees. Heeft uw bedrijf een abonnement op Vastgoedjournaal, dan krijgt u 100 euro korting.

Voor medewerkers van zorginstellingen en overheden is er een speciaal tarief van 250 euro excl. btw, vermeld dit duidelijk bij uw aanmelding.

Meer informatie? Neem contact op met:

JohanSenior adviseur
Johan
van der Leeuw
Senior adviseur j.vanderleeuw@vilans.nl 06 22 81 06 56
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl