Congrestival Eigen(wijs)heid eerst!

10/7/2016
Raadhuis van Hilversum

Bent u mantelzorger, patiënt/cliënt, uitvoerend sociaal professional, vrijwilliger, sociaal ondernemer, manager, adviseur of bestuurder van een maatschappelijke organisatie, gemeente of zorginstelling? Vindt u het belangrijk om uw persoonlijke successen, teleurstellingen, ambities en verwachtingen, kortom al uw unieke ervaringen in de zorg, te delen? Wilt u, met andere gelijkgestemden, leren hoe het beter, slimmer en passender kan in de dagelijkse praktijk in de zorg? Kom dan naar het Congrestival Eigen(wijs)heid eerst!

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
10/7/2016
Waar:
Raadhuis van Hilversum
Kosten:
Voor beroepskrachten is de entreeprijs €99,- (inclusief BTW). Hiervoor krijgt u een bijzondere, inspirerende bijeenkomst vol met praktische tips. Voor burgers, vrijwilligers en mantelzorgers is het congrestival gratis. U moet u wel aanmelden. 

Congrestival Eigen(wijs)heid eerst!

Bekijk het volledige programma

Visie gemeente Hilversum

Als gastheer nodigt gemeente Hilversum uw uit voor een kijkje ‘in de keuken’ en vertelt over haar visie en de dagelijkse praktijk. Hilversum zet stevig in op nieuwe vormen voor samen zorgen in sterke buurten door heel goed te luisteren naar haar inwoners. Niet voor niets is Hilversum de mediastad, waardoor combinaties en kansen voor nieuwe vormen van informele zorg talrijk zijn. Dat laten we graag zien tijdens het Congrestival.

Concrete verhalen uit de praktijk

Het congrestival is een spannende mix van inhoud, ontmoeting, uitwisseling, beleving en doen! Het interactieve programma brengt ieders eigen(wijs)heid naar voren. Er is volop tijd voor concrete verhalen uit de praktijk. We kijken en onderzoeken deze thema’s vanuit verschillende perspectieven. Welke dilemma’s ervaart u in uw praktijk? Welke mogelijkheden ziet u? Door de inzet van innovatieve werkvormen wordt u gestimuleerd om samen tot nieuwe oplossingen te komen.

Organisatie Congrestival

Dit jaar is het Congrestival een co-creatie van betrokken partners vanuit de Toekomstagenda Informele Zorg: Expertisecentrum Mantelzorg (samenwerkingsverband Movisie en Vilans), NOV, Mezzo, Agora, LSA, LCGW, Austerlitz Zorgt en creatieve sparringpartner Roel Simons. Deze samenwerking vloeit voort uit de gedachte dat we samen de vernieuwing in de dagelijkse praktijk vormgeven. Het Congrestival is een vervolg op ‘Durven doen! - Informele zorg anders’ dat plaats vond op 19 november 2015.

Meer informatie over mantelzorg

Meer informatie? Neem contact op met:

RozemarijneAdviseur
Rozemarijne
Jeuring
Adviseur r.jeuring@vilans.nl 06 15 14 99 10
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl