Infectiepreventie Experience

16 december 2019
Vergadercentrum de Hoge Weide (Stichting Reinaerde), AB Harrewijnstraat 45, Utrecht

Vindt u hygiënisch werken belangrijk om zo infecties in de gehandicaptenzorg te voorkomen? Dan zijn wij op zoek naar u! De aanmelding voor de Infectiepreventie Experience op maandag 16 december is geopend!

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
16 december 2019
Waar:
Vergadercentrum de Hoge Weide (Stichting Reinaerde), AB Harrewijnstraat 45, Utrecht
Voor wie:
Begeleiders, verpleegkundigen, orthopedagogen, artsen, scholingsfunctionarissen of kwaliteitsmedewerkers in de gehandicaptenzorg

Werkt u als begeleider, verpleegkundige, arts, scholingsfunctionaris of kwaliteitsmedewerker in de gehandicaptenzorg? Krijgt u ondersteuning van gehandicaptenzorgorganisaties, of vertegenwoordigt u cliënten? De Infectiepreventie Experience op maandag 16 december 2019 is een dag waarop we vanuit uw persoonlijke ervaring in de gehandicaptenzorg met elkaar aan de slag gaan!

  • Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar  
  • 10.00 uur start programma  
  • Om 16.30 uur sluiten we af met een borrel.

Tools

In het programma Aanpak Antibioticaresistentie in verpleeghuizen hebben we verschillende tools ontwikkeld om het hygiënisch werken te verbeteren. Het gaat in essentie over continu leren en ontwikkelen. Graag maken we nu in samenwerking met jou de ontwikkelde kennisproducten geschikt voor de gehandicaptenzorg. De Experience wordt een interessante, maar vooral ook praktische en leuke dag! 

De Hoge Weide is een bijzondere locatie met bijzondere medewerkers. De locatie is zowel met OV als auto goed bereikbaar. 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Doortje Boshuizen (06-22809897) of Karlijn Nanninga (06-15197484). Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. Er zijn 30 plaatsen beschikbaar, dus reageer snel. 

Meer informatie? Neem contact op met:

DoortjeSenior adviseur
Doortje
Boshuizen
Senior adviseur d.boshuizen@vilans.nl 06 22 80 98 97
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl