Inspiratiesessie - Aan de slag met methodisch werken

28 januari 2021
Online

Methodisch werken is een hulpmiddel om goede zorg te kunnen leveren en draagt bij aan werkplezier. In het verpleeghuis blijkt methodisch werken nog vaak een pittige uitdaging. In de inspiratiesessie op 28 januari bieden we u de nieuwste kennis en handvatten om aan de slag te gaan met het methodisch werken in jouw organisatie. En u hoort van zorgorganisatie Kennemerhart hun praktijkervaringen en tips.

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
28 januari 2021
Waar:
Online
Voor wie:
Deze bijeenkomst is bedoeld voor ieder die een rol heeft in het versterken van de inhoud en samenhang van het methodisch werken op cliënt-, medewerker/team- of locatieniveau.
Kosten:
Gratis

Hoe kunnen we er met elkaar voor zorgen dat methodisch werken in de verpleeghuizen beter landt? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat het helpt om goede zorg te bieden en dat het bijdraagt aan welzijn van bewoners en werkgeluk bij medewerkers?  Hoe zorg je er nu voor dat de Plan Do Check Act-cyclus in zijn geheel blijft draaien en vooral ook de C en A afgemaakt worden. 

In de praktijk blijkt dat er veel verschillende termen en werkwijzen gebruikt worden als het gaat om methodisch werken. Wij gaan uit van de kwaliteitcirkel van Deming, met de Plan, Do, Check, Act stappen als kern van het methodisch werken.

Bekijk het programma

Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl