Kennismaking - Erkenningstraject interventies langdurende zorg

10 oktober 2019 van 13.30 tot 16.30 uur
Vilans, Catharijnesingel 47 in Utrecht

Heeft u een interventie die gebruikt wordt binnen de ouderenzorg of gehandicaptenzorg, of bent u bezig om een interventie te ontwikkelen? Wilt u weten of deze interventie voor erkenning in aanmerking komt? Kom naar deze bijeenkomst om meer te leren over het erkenningstraject.

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
10 oktober 2019 van 13.30 tot 16.30 uur
Waar:
Vilans, Catharijnesingel 47 in Utrecht
Voor wie:
Ontwikkelaars interventies ouderen- en gehandicaptenzorg
Kosten:
Gratis

Wat is de inhoud van de Workshop interventie beschrijven?

Op deze informatiebijeenkomst bespreken we de meerwaarde van erkenning voor uw interventie, de werkwijze, voorwaarden en de diverse vormen van erkenning door de onafhankelijke erkenningscommissies. We bespreken ook het Werkblad beschrijving interventie. Tijdens de bijeenkomst komen alle onderdelen van het Werkblad aan bod. Per onderdeel bespreken we de aandachtspunten voor de commissie en u leert aan de hand van oefeningen de informatie over uw interventie voldoende concreet te beschrijven.

'Het was informatief, goed opgezet en helder uitgelegd. Ik ging er naartoe zonder veel over het traject te weten. Door de informatiemiddag kreeg ik een duidelijk beeld wat er van ons verwacht wordt.' Irene Kruijssen, Cordaan

Maria Reina Westra, interventieontwikkelaar van de Veder Methode: 'Met het erkenningstraject kun je aantonen dat het echt werkt en zo gaan meer zorgmedewerkers de interventie gebruiken. Het erkenningstraject is een manier om je ontwikkelde methode echt te borgen.' Wilt u uw interventie ook officieel laten erkennen? Kom voor meer informatie naar de bijeenkomst.

Meer informatie en aanmelden

Heeft u nog vragen of wilt zich aanmelden voor de bijeenkomst? Neem dan contact op met Annemieke Koning via a.koning@vilans.nl

Ga naar de Databank Interventies

Meer informatie? Neem contact op met:

AnnemiekeAdviseur kennispleinen
Annemieke
Koning
Adviseur kennispleinen a.koning@vilans.nl 06 22 81 01 18
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl