Masterclass - Thuiszorgtechnologie voor ouderen

13 oktober 2016, 17 november 2016, 15 december 2016 en 19 januari 2017
Wordt nog bekend gemaakt (in de buurt van Utrecht CS)

Welke thuiszorgtechnologieën werken in de praktijk en hoe anticipeert u op de toekomst? Er zijn enorm veel mogelijkheden en deze komen tijdens de masterclass Thuiszorgtechnologie voor (kwetsbare) ouderen aan bod. In 4 bijeenkomsten leert u alles over de verschillende mogelijkheden.

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
13 oktober 2016, 17 november 2016, 15 december 2016 en 19 januari 2017
Waar:
Wordt nog bekend gemaakt (in de buurt van Utrecht CS)
Kosten:
Deelname is gratis voor organisaties die abonnee zijn van Kenniscirkel Domotica en voor niet-abonnees bedraagt de prijs € 1100,- per deelnemer

Masterclass - Thuiszorgtechnologie voor ouderen

Mensen met een zwaardere zorgvraag moeten (en willen) langer zelfstandig thuis blijven wonen. Mantelzorgers raken steeds meer overbelast. De uitdagingen bij deze huidige ontwikkelingen zijn groot en vragen om fundamentele aanpassingen. Technologie is de toekomst en kan een rol spelen, waarbij menselijke zorg altijd voorop dient te staan.

Inhoud Masterclass Thuiszorgtechnologie

Wij nemen u mee in de technologische mogelijkheden in de thuiszorg. Verschillende zorgorganisaties laten u praktijkvoorbeelden zien. Hoe gaan zij om met de technologische veranderingen? We zoomen niet alleen in op de toekomst, maar ook waar u nu rekening mee moet houden. U hoort aan welke randvoorwaarden de inzet van technologie moet voldoen en krijgt inzicht en begeleiding bij de inkoopspecificaties en financiering van thuiszorgtechnologie bij zorgverzekeraars.

Bekijk het volledige programma

Prijsvraag

Daarnaast wordt ook uw kennis getest. Gedurende de 4 verschillende masterclasses worden per masterclass 3 vragen gesteld. Diegene met de meest correcte antwoorden aan het einde van alle masterclasses ontvangt een eHealth-prijs die direct ingezet kan worden bij de doelgroep kwetsbare ouderen.

Meer informatie over thuiszorgtechnologie

Meer informatie? Neem contact op met:

JohanSenior adviseur
Johan
van der Leeuw
Senior adviseur j.vanderleeuw@vilans.nl 06 22 81 06 56
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl