Meet up event Inclusieve Samenleving

28 september 2017
Utrecht

Hoe komen we tot een inclusieve samenleving waar kwetsbare ouderen en mensen met een beperking gezond en veilig leven? Een samenleving waarin iedereen erbij hoort en mee kan doen. Welke rol kunnen technologie en innovatieve startups hierin vervullen? Vilans organiseert samen met UtrechtInc. het meetup event Inclusieve samenleving, waar zorg en startups samenkomen om te werken aan een samenleving die openstaat voor iedereen. Doet u ook mee?

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
28 september 2017
Waar:
Utrecht
Kosten:
Deelname aan bijeenkomsten is gratis, aanmelden wel graag.

Meet up event Inclusieve Samenleving

Programma

Laat u tijdens dit event inspireren door de mogelijkheden van technologie en wat een startup voor u kan betekenen. Zorgorganisaties en startups pitchen hun product, probleem of prototype met betrekking tot inclusieve samenleving: meedoen, welkom zijn, waardering krijgen en eigen keuzes kunnen maken. Via speeddates gaat u vervolgens in gesprek met elkaar hoe we de ambitie ‘inclusieve samenleving’ waar kunnen maken. Het definitieve programma volgt nog.

Ambitie Technologie
In 2017 gaan we meer met het veld programmeren en samenwerken. We nodigen mensen gedurende het jaar uit om ideeën in te sturen om de zorg te verbeteren. In februari zijn we van start gegaan met de ambitie ‘Technologie maakt het leven zoveel menselijker’. In deze ambitie werken we onder andere aan een inclusieve samenleving. Het u
itgangspunt voor dit initiatief is de focus op positieve gezondheid en kijken naar talenten en mogelijkheden van wat mensen nog kunnen.

Meer informatie over technologie in de zorg

Meer informatie? Neem contact op met:

LotteAdviseur
Lotte
Cornelisse
Adviseur l.cornelisse@vilans.nl 06 46 05 38 26
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl