Webinar - Mijn Vilans Protocollen in uw eigen digitale omgeving

30 november van 12:00-13.00 uur
Online

Met Mijn Vilans Protocollen hebben zorgprofessionals vanaf ieder device direct toegang tot de Vilans-protocollen, op het moment dat het nodig is. Maar wist u dat Mijn Vilans Protocollen ook te integreren is in bijvoorbeeld uw intranet, leermanagementsysteem of elektronisch patiëntendossier? 

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
30 november van 12:00-13.00 uur
Waar:
Online
Voor wie:
Iedereen die werkt met Mijn Vilans Protocollen
Kosten:
Gratis

Om onze protocollen goed weer te geven in een andere digitale omgeving, is een API-koppeling nodig. Een API-koppeling is een digitale code waarmee verschillende online systemen met elkaar kunnen praten. Op die manier koppelen we onze protocollen aan uw intranet, of leermanagementsysteem. Dat ziet er in elke digitale omgeving net wat anders uit. Samen met een aantal zorgorganisaties bekijken we de voor- en nadelen van elke optie. 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is geschikt voor alle zorgprofessionals die werken met onze protocollen. Of er nu al een koppeling is met intranet, LMS EPD, of niet. Voor zorgmedewerkers die zich bezighouden met informatievoorziening, of verantwoordelijk zijn voor de integratie van onze protocollen in zorgsystemen is het extra interessant.

Meer informatie? Neem contact op met:

JokeJunior adviseur
Joke
Deen
Junior adviseur j.deen@vilans.nl 06 12 08 98 11
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl