Regiotour - Zoek het Uit!

2 december 2019
LocHal, Burgemeester Brokxlaan 1000, 5041 SG Tilburg

Praktijk en wetenschap in de langdurige zorg dichter bij elkaar brengen. Wat heb je daaraan? En hoe doe je dat dan? Kom dat op maandagmiddag 2 december ontdekken in Tilburg tijdens de regiotour Zoek het Uit!, die Academische werkplaats Ouderen van Tranzo, Tilburg University en Vilans organiseren om kennis in de ouderen- en gehandicaptenzorg beter vindbaar en toepasbaar te maken.

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
2 december 2019
Waar:
LocHal, Burgemeester Brokxlaan 1000, 5041 SG Tilburg
Voor wie:
Zorgprofessionals, onderzoekers, docenten, bestuurders en andere betrokkenen bij en geïnteresseerden in de kennisinfrastructuur voor de ouderen- en gehandicaptenzorg.
Kosten:
Gratis

Sprekers zijn onder andere Katrien Luijkx, hoogleraar Ouderenzorg, Titus van den Eijnden, manager bij Schakelring en Teun Toebes, bekend van sTeun en toeverlaat. Tijdens workshops krijgt u een inkijkje in hoe onderzoek en praktijk met elkaar zijn verbonden. Hoe ga je om met alcohol en tabak en maak kennis met de nieuwe onderzoeksmethode 'Het verhaal als kwaliteitstinstrument'. Verder vindt er een collegetour kennisbeleid plaats met het ministerie van VWS, kunt u uw ideale verpleeghuis ontwerpen, hoort u over technologische innovaties en krijgt u een stappenplan Wet zorg en dwang aangereikt. 

Het congres is bedoeld voor zorgprofessionals, onderzoekers, docenten, bestuurders en andere betrokkenen bij en geïnteresseerden in de kennisinfrastructuur voor de ouderen- en gehandicaptenzorg. Accreditatie aangevraagd bij V&VN en Verenso.

Bekijk de congrespagina

Meer informatie? Neem contact op met:

KarlijnSenior adviseur kennispleinen
Karlijn
Kwint
Senior adviseur kennispleinen k.kwint@vilans.nl 06 15 55 15 78
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl