Slotbijeenkomst - Beter af met minder: Bewust gebruik psychofarmaca

7 mei 2019
The Colour Kitchen, Pr. Christinalaan 1, 3554 JL Utrecht

Binnenkort sluiten wij het driejarig landelijk programma Beter af met minder: Bewust gebruik psychofarmaca af met een slotbijeenkomst. Naast een sterk inhoudelijk programma, zal de middag ook een feestelijk karakter hebben. We nodigen bestuurders, kwaliteitsmedewerkers, behandelaren en medewerkers in de zorg en welzijn (VVT en VG) van harte uit om aanwezig te zijn.

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
7 mei 2019
Waar:
The Colour Kitchen, Pr. Christinalaan 1, 3554 JL Utrecht
Voor wie:
Alle medewerkers in zorg en welzijn (VVT en VG)
Kosten:
Gratis

Het doel van dit project is het terugdringen van het onjuist inzetten van psychofarmaca. Aan de hand van ervaringen en kennis, ontwikkelden we waardevolle kennisproducten. Tijdens de bijeenkomst ontvangt u dan ook de volledige, up-to-date gebrachte toolkit met kennisproducten. Ter lering en vermaak zal ethicus prof. Marian Verkerk (UMCG) op inspirerende wijze haar visie geven op dilemma’s met onbegrepen gedrag in de praktijk; komen good practices van Talant (VG) en ZINN (ouderenzorg) aan bod en de wetenschappers van UMCG & CBVP die ons bijpraten over resultaten uit het onderzoeksprogramma dat integraal onderdeel heeft uitgemaakt van het programma.

Wilt u erbij zijn?

De bijeenkomst is vooral bedoeld voor programmadeelnemers, maar alle medewerkers in de zorg en welzijn (VVT en VG) met interesse voor dit onderwerp zijn van harte uitgenodigd. Het aantal deelnemers is echter beperkt, dus wees er snel bij! U kunt zich met maximaal 4 personen per organisatie aanmelden voor deze bijeenkomst.

Contact

Mocht u nog inhoudelijke vragen hebben, neem dan gerust contact op met Anne-Mieke den Ouden via a.denouden@vilans.nl of Jeroen Schumacher via j.schumacher@vilans.nl.

Meer informatie? Neem contact op met:

Anne-MiekeExpert
Anne-Mieke
den Ouden
Expert a.denouden@vilans.nl 06 24 54 27 89
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl