SPOT ON expertsessie - Professioneel schoon in de zorg

29 april 2021
Digitaal

Kom naar de expertsessie over hygiënische werkomgeving op 29 april. Laat u inspireren door het hoe en waarom van een hygiënische werkomgeving en leer meer over een goede samenwerking. U gaat naar huis met een paar praktische tips en tools.

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
29 april 2021
Waar:
Digitaal
Voor wie:
Managers, facilitair medewerkers, kwaliteitsverpleegkundigen en deskundigen infectiepreventie
Kosten:
Gratis

Het programma bestaat uit bijdragen van:

  • Het RIVM en  de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) vertellen meer over het belang van een hygiënische werkomgeving, met en zonder corona. Ook laten ze u graag meer weten over het updaten van de richtlijnen.
  • Deskundige infectiepreventie Simone Krooshof en een logistiek manager laten zien hoe u medewerkers kunt faciliteren bij het realiseren van een hygiënische werkomgeving en wat het belang is van een goede samenwerking. Hoe werkt dit in de praktijk en welke tips hebben ze?
  • Een zorgorganisatie neemt u mee in de praktijk. Hoe hebben zij in tijden van corona extra ingezet op een hygiënische werkomgeving en wisten ze dit virus zo grotendeels buiten de deur te houden?

Hiernaast bieden we u graag handvatten om samen met uw team aan de slag te gaan met het realiseren van een hygiënische werkomgeving. Niet voor even, maar voor altijd. Het wordt een inspirerende bijeenkomst met voldoende ruimte om vragen te stellen en te oefenen met de beschikbare tools.

Meer informatie? Neem contact op met:

KarinOnline specialist
Karin
Manders
Online specialist k.manders@vilans.nl 06 22 81 04 05
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl