Vilans en CareTech

9 december, van 10.00-15.00 uur
Achmea Congrescentrum, Zeist

Op 9 december 2021 vindt in Zeist de 5e editie van het CareTech congres (voorheen OuderenzorgTech) plaats. De plek voor uitwisseling van ervaringen met technologie en dit jaar gericht op zowel de ouderenzorg als de gehandicaptenzorg.

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
9 december, van 10.00-15.00 uur
Waar:
Achmea Congrescentrum, Zeist
Voor wie:
Zorgprofessionals

Op het congres komt zowel ontwikkeling als implementatie van technologie aan bod komt, met de ervaringen van professionals en cliënten. Vilans deelt tijdens dit congres graag de kennis die beschikbaar is over succesvol implementeren van technologie in de langdurige zorg. Vanuit Vilans zijn Mirella Minkman, bestuursvoorzitter, Bart van Mierlo, senior adviseur, en Henk-Herman Nap, expert eHealth, als sprekers aanwezig om met deelnemers verschillende vraagstukken bij de invoering van zorgtechnologie te verkennen en uit te diepen.

Het jaar van COVID-19

Het congres focust op de veranderingen in 2020, het jaar waarin COVID-19 zorgde voor een stroomversnelling in het implementeren en opschalen van digitale technologie. Soms uit bittere noodzaak, soms als uitgelezen gelegenheid om technologie te omarmen. Wat leren we hiervan? Hoe bouwen we samen verder aan goede kwaliteit van leven en zorg met behulp van digitale oplossingen?

In 3 thema’s bespreken we wat de ouderenzorg kan leren van de gehandicaptenzorg en andersom:

  • Meer en langer meedoen
  • De blik vooruit: verantwoord transformeren
  • Succesvol implementeren - wat weten we al en wat werkt?

Meer informatie

Het congres vindt plaats op 9 december van 10.00 tot 15.00 uur in Zeist. Ben je benieuwd naar het programma of wil je jezelf aanmelden voor het congres? Ga dan naar de congreswebsite.

Meer informatie? Neem contact op met:

Henk HermanExpert
Henk Herman
Nap
Expert h.nap@vilans.nl 06 22 81 07 66
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl