Webinar - Samenwerken met cliënten en zorgmedewerkers: API op uw schouder?

4 februari 2021 van 10.30 tot 12.00 uur
Online

Technologie krijgt steeds meer een centrale plaats in het leven van mensen met een beperking. Iedereen wil namelijk zelfstandigheid en regie over zijn eigen leven. Een goede IT-infrastructuur is natuurlijk erg belangrijk, maar het gaat pas echt werken met de juiste spullen én functionaliteiten. Maar, wie ondersteunt cliënten bij de keuze van de technologie, de ingebruikname, en wie kan gebeld worden bij een probleem? Laat u inspireren en ga aan de slag met direct bruikbare tools voor úw ICT-afdeling.

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
4 februari 2021 van 10.30 tot 12.00 uur
Waar:
Online
Voor wie:
ICT-professionals in gehandicapteninstellingen
Kosten:
Gratis

Herkent u bovenstaand beeld? API* op uw schouder? Doe dan mee aan ons online webinar dat de Innovatie-impuls organiseert tijdens de Slimme Zorg Estafette (voorheen de e-healthweek).

*Een API (Application Programming Interface) is een software-interface die het mogelijk maakt dat twee applicaties met elkaar kunnen communiceren.

Programma

Gastspreker Jos Geesken zet uiteen hoe de afdeling Informatie en Technologie bij gehandicaptenzorgorganisatie Siza een cruciale rol speelt bij alle technologie die wordt ingezet. Hij vertelt over de leringen en resultaten bij recente nieuwbouwtrajecten. Na afloop is er tijd voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen.

Meer informatie? Neem contact op met:

AnoukProjectassistent
Anouk
Timmer
Projectassistent a.timmer@vilans.nl 06 22 81 05 68
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl