WE INNOVATORS

8 november 2019
Vilans, Catharijnesingel 47, Utrecht

Op 8 november 2019 organiseert Vilans vanuit het programma Zorgvernieuwers WE♥INNOVATORS. Hét event voor vernieuwers in de zorg die wel wat liefde kunnen gebruiken. Van elkaar en van de sector. Want innovators willen de zorg toekomstbestendig maken. Samen onderzoeken we hoe je dat doet. Pragmatisch, maar met een blik op de horizon.

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
8 november 2019
Waar:
Vilans, Catharijnesingel 47, Utrecht
Voor wie:
Zorgvernieuwers
Kosten:
Gratis

Wat gaan we doen?

Samen met 20 á 30 collega-zorgvernieuwers en verschillende gasten nemen we in één dag maar liefst vier podcasts op! Alle podcasts staan in het teken van liefde voor innovatie. In 'Scharrel of kwarrel' kijken bestuurders hoe ze innovatie kunnen omarmen. In 'Verhalen uit het hart' vertellen zorgorganisaties over hoe zij innovatie implementeren. In 'Blauwtjes in de zorg' leren we met het Instituut voor Briljante Mislukkingen hoe onze mislukkingen ons verder kunnen brengen. In 'Grenzeloos verliefd' leren we van het innovatieproces in andere sectoren. De podcasts worden een co-creatie: jij kunt niet alleen meeluisteren, maar ook meepraten.

Tussen de opnames door volg je een workshop Impactgericht vernieuwen en heb je de kans om de mede-innovators te spreken. We sluiten af met een gezellige borrel.

Aanmelden

Wil je ook aanwezig zijn bij de opnames van deze podcasts? Stuur dan een e-mail naar zorgvernieuwers@vilans.nl. Let op: vol = vol! 

Programma

09:30        Aanvang
11:00 – 12:00    Opnames podcast 1: Van scharrel tot kwarrel
13:00 – 14:00     Opnames podcast 2: Verhalen uit het hart
14:15 – 15:15    Opnames podcast 3: Blauwtjes in de zorg
15:30 – 16:30    Opnames podcast 4: Grenzeloos verliefd
16:30        Borrel

Podcast 1: Van scharrel tot kwarrel

Een pilot hier, een proefballon daar; innovatie komt (te) vaak niet van de grond. Hoe zorg je voor duurzame relatie met innovatie? Hoe wordt een scharrel een kwarrel? Een pittig gesprek met bestuurders en publiek.

Podcast 2: Verhalen uit het hart

Echte verhalen van echte mensen die bezig zijn met techinnovatie in hun zorgorganisatie. Wat gaat er goed, en waar liggen nog kansen?

Podcast 3: Blauwtjes in de zorg

Zolang je leert van je mislukkingen, is falen niet erg. Het Instituut voor Briljante Mislukkingen neemt ons mee in hun visie op falen. Zonder mislukking geen innovatie!

Podcast 4: Grenzeloos verliefd

Wat kunnen we leren van het innovatieproces in andere sectoren? Een gesprek met innovators van over de grens!

Zorgvernieuwers

WE♥INNOVATORS wordt georganiseerd vanuit het programma Zorgvernieuwers. In dit programma werkt Vilans samen met een netwerk van organisaties en gedreven professionals aan oplossingen voor grote vraagstukken in de langdurende zorg met als doel deze toekomstbestendig te maken.

Meer informatie? Neem contact op met:

FransExpert
Frans
van Zoest
Expert f.vanzoest@vilans.nl 06 55 44 03 68
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl