Workshop ‘Goed onderbouwd’ - Erkenningstraject langdurende zorg

11 november 2021 van 10.00-13.00 uur
Online, via Teams

Bent u als interventieontwikkelaar binnen de ouderen- of gehandicaptenzorg geïnteresseerd in het erkenningstraject van Vilans en wilt u (verder) aan de slag met de onderbouwing van uw interventie? Kom naar de workshop ‘Goed onderbouwd’ om hier meer over te leren. 

Wie, wat en wanneer?

Wanneer:
11 november 2021 van 10.00-13.00 uur
Waar:
Online, via Teams
Voor wie:
Ontwikkelaars van interventies in de ouderen- en gehandicaptenzorg
Kosten:
Gratis

In de ouderen- en gehandicaptenzorg zijn veel doeltreffende interventies ontwikkeld. Toch zijn ze voor andere professionals vaak moeilijk te vinden en te vergelijken. Het erkenningstraject van Vilans geeft inzicht in goed onderbouwde en effectieve interventies. 

Inzicht in de kwaliteit en werkzaamheid van uw interventie 

Een goede onderbouwing geeft inzicht in de samenhang tussen het doel, de doelgroep, de aanpak en de werkzame elementen van de interventie, door deze samenhang te onderbouwen met wetenschappelijke literatuur. Een goede onderbouwing geeft inzicht in de kwaliteit en werkzaamheid van uw interventie. Door te werken aan de onderbouwing kijkt u kritisch naar uw eigen interventie. 

Wat gaan we doen tijdens de workshop?

Tijdens deze workshop bespreken we de meerwaarde van de erkenning ‘Goed onderbouwd’ voor uw interventie. Ook bespreken we de voorwaarden om met het erkenningstraject te starten. Vervolgens leggen we stap voor stap uit hoe de verschillende onderdelen van het werkblad met elkaar samenhangen en hoe u aan een goede onderbouwing kunt werken. We geven voorbeelden en handvatten, maar u gaat vooral ook zelf aan de slag.

Meer informatie? Neem contact op met:

CiscaProjectassistent
Cisca
den Uijl Grobben
Projectassistent c.denuijl-grobben@vilans.nl 06 11 84 20 63
Profiel
Persvragen? Neem contact op met afdeling communicatie via 06 460 433 51 of pers@vilans.nl